871 TL'lik 3. nesil Apple AirPods orijinal midir?

Takumi Fujiwara

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Biraz önce internette gezinirken daha önce hiç karşılaşmadığım bir Online alışveriş sitesinde 3. nesil Apple AirPods Bluetooth kulaklıklarını anormal derecede ucuza buldum. Yani Apple'ın internet sitesinde bu kulaklıkların fiyatı 3000 TL iken "hepsi indirimde" isimli internet sitesinde bu kulaklıklar 871,65 TL. Bu da beni biraz şüphelendirdi. Çünkü bu fiyat bu kulaklıkların piyasasının çok altında. Bu yüzden bu sitedeki diğer ürünlere bakmaya karar verdim. Ama düşündüğümün aksine diğer ürünlerde anormal fiyatlandırma yoktu. Sizce bu ürün orijinal midir? Aranızda bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Sizce bir risk alınıp alınır mı?
Bu da ürünün linki,

Ben orijinal olduğunu pek düşünmüyorum fakat sitede ürünün replika olduğuna dair bir bilgi yok. Orijinal yollamak zorundalar kısaca belki de öyledir. Eğer replika ürün gelirse yasal yollardan hakkınızı ararsanız misliyle alırsınız.

Ürünün piyasa fiyatının 2500-3000 bandında olduğunu düşünürsek net replika. Fazladan param var derseniz alın sonradan replika gelince dava açın.

Ben orijinal olduğunu pek düşünmüyorum fakat sitede ürünün replika olduğuna dair bir bilgi yok. Orijinal yollamak zorundalar kısaca belki de öyledir. Eğer replika ürün gelirse yasal yollardan hakkınızı ararsanız misliyle alırsınız.
Anlıyorum ama eğer replika ürün gelirse ve ben yasal yollara başvurursam kesin olarak kazanır mıyım yoksa karşımda muhattap dahi bulamaz mıyım?
Ürünün piyasa fiyatının 2500-3000 bandında olduğunu düşünürsek net replika. Fazladan param var derseniz alın sonradan replika gelince dava açın.
Bana da replika gibi geliyor ve site güvenilmez geliyor. Peki sizin dediğiniz gibi yapsam ve dava açsam kazanır mıyım? Ve ettiğim zahmete ve harcadığım paraya değer mi?
Ayrıca burada bilgiler doğrulanmadı diyor:

Google Maps'den baktığında adres olarak verdikleri yerde hiçbir şey olmadığını görebilirsin. Site hakkında Şikayetvar sayfası bile açılmamış. Ne kadar sahte olduğunu buradan anlayabilirsin.
Haklısınız, normal bir satış sitesi olsaydı en az 5-10 tane de olsa şikayet olurdu. Ayrıca dediğiniz gibi yanlış adres vermeleri de oldukça şüpheli bir durum.
Başınıza boş yere iş açıp dert edinmeyin bence. Ben olsam uzak dururum.
871 TL'yi bu merdiven altı çöpe vereceğine çok daha kaliteli kulaklıklar alabilirsin. Orijinali ile uzaktan yakından alakası yoktur.
Site sahte gibi duruyor, dikkat edin. Ben böyle bir yerden almazdım.
Haklısınız arkadaşlar ben de böyle bir risk almamaya karar verdim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı