Takumi Fujiwara
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Biraz önce internette gezinirken daha önce hiç karşılaşmadığım bir Online alışveriş sitesinde 3. nesil Apple AirPods Bluetooth kulaklıklarını anormal derecede ucuza buldum. Yani Apple'ın internet sitesinde bu kulaklıkların fiyatı 3000 TL iken "hepsi indirimde" isimli internet sitesinde bu kulaklıklar 871,65 TL. Bu da beni biraz şüphelendirdi. Çünkü bu fiyat bu kulaklıkların piyasasının çok altında. Bu yüzden bu sitedeki diğer ürünlere bakmaya karar verdim. Ama düşündüğümün aksine diğer ürünlerde anormal fiyatlandırma yoktu. Sizce bu ürün orijinal midir? Aranızda bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Sizce bir risk alınıp alınır mı?
Bu da ürünün linki,
www.hepsiindirimde.com
Bu da ürünün linki,
Apple AirPods 3.Nesil Bluetooth Kulaklık MME73CH/A (İthalatçı Firma Garantili) Fiyat ve Modelleri | Türkiye'nin En Ucuz Online Alışveriş Sitesi
Apple AirPods 3.Nesil Bluetooth Kulaklık MME73CH/A (İthalatçı Firma Garantili) Fiyat ve Modelleri Türkiye'nin En Ucuz Online Alışveriş Sitesi adresinden hızlı ve güvenli alışverişle sağlayın.
www.hepsiindirimde.com