Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Biraz önce internette gezinirken daha önce hiç karşılaşmadığım bir Online alışveriş sitesinde 3. nesil Apple AirPods Bluetooth kulaklıklarını anormal derecede ucuza buldum. Yani Apple'ın internet sitesinde bu kulaklıkların fiyatı 3000 TL iken "hepsi indirimde" isimli internet sitesinde bu kulaklıklar 871,65 TL. Bu da beni biraz şüphelendirdi. Çünkü bu fiyat bu kulaklıkların piyasasının çok altında. Bu yüzden bu sitedeki diğer ürünlere bakmaya karar verdim. Ama düşündüğümün aksine diğer ürünlerde anormal fiyatlandırma yoktu. Sizce bu ürün orijinal midir? Aranızda bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Sizce bir risk alınıp alınır mı?
Bu da ürünün linki,
Apple AirPods 3.Nesil Bluetooth Kulaklık MME73CH/A (İthalatçı Firma Garantili) Fiyat ve Modelleri Türkiye'nin En Ucuz Online Alışveriş Sitesi adresinden hızlı ve güvenli alışverişle sağlayın.
Ben orijinal olduğunu pek düşünmüyorum fakat sitede ürünün replika olduğuna dair bir bilgi yok. Orijinal yollamak zorundalar kısaca belki de öyledir. Eğer replika ürün gelirse yasal yollardan hakkınızı ararsanız misliyle alırsınız.
Google Maps'den baktığında adres olarak verdikleri yerde hiçbir şey olmadığını görebilirsin. Site hakkında Şikayetvar sayfası bile açılmamış. Ne kadar sahte olduğunu buradan anlayabilirsin.
Ben orijinal olduğunu pek düşünmüyorum fakat sitede ürünün replika olduğuna dair bir bilgi yok. Orijinal yollamak zorundalar kısaca belki de öyledir. Eğer replika ürün gelirse yasal yollardan hakkınızı ararsanız misliyle alırsınız.
Bana da replika gibi geliyor ve site güvenilmez geliyor. Peki sizin dediğiniz gibi yapsam ve dava açsam kazanır mıyım? Ve ettiğim zahmete ve harcadığım paraya değer mi?
Ayrıca burada bilgiler doğrulanmadı diyor:
Türkiye'nin En Güncel Firma Rehberi. Ücretsiz Firmanızı Ekleyin veya Firma Bilgilerinizi Güncelleyin. Firma Yorumları, Firma Şikayetleri ve Firma Haberleri.
Google Maps'den baktığında adres olarak verdikleri yerde hiçbir şey olmadığını görebilirsin. Site hakkında Şikayetvar sayfası bile açılmamış. Ne kadar sahte olduğunu buradan anlayabilirsin.
Haklısınız, normal bir satış sitesi olsaydı en az 5-10 tane de olsa şikayet olurdu. Ayrıca dediğiniz gibi yanlış adres vermeleri de oldukça şüpheli bir durum.