8750 TL'ye ikinci el iPhone 11 alınır mı?

wngdavngr

Hectopat
Arkadaşlar Xiaomi'nin saçmalamalarının ardından telefon değiştirmeyi ve iOS kullanmayı düşünüyorum. Bahsettiğim cihazın 6 ay kadar garantisi, kutusu faturası vs. var, pil sağlığının 91 olduğu söyleniyor, çalışmayan bir özelliği de yok dedi. Telefonun içi de hiç açılmadı diyor. Bir süredir takip ediyorum özellikle bölgemde uygun bir fiyat, garantisinin olması da ayrı bir avantaj. İçime sindi gibi ama siz ne düşünüyorsunuz? Sizce mantıklı mı? Seçimden sonrasını beklemeli miyim?

Arkadaşlar Xiaomi'nin saçmalamalarının ardından telefon değiştirmeyi ve iOS kullanmayı düşünüyorum. Bahsettiğim cihazın 6 ay kadar garantisi, kutusu faturası vs. var, pil sağlığının 91 olduğu söyleniyor, çalışmayan bir özelliği de yok dedi. Telefonun içi de hiç açılmadı diyor. Bir süredir takip ediyorum özellikle bölgemde uygun bir fiyat, garantisinin olması da ayrı bir avantaj. İçime sindi gibi ama siz ne düşünüyorsunuz? Sizce mantıklı mı? Seçimden sonrasını beklemeli miyim?

12 11'den daha çok fark ediyor bana rahat geldi. Pil sağlığı fena değil garantisi de var. Pazarlıkla indirebilirsin. Bence sen bilirsin beklemesende olur.

Ya yurtdışıdır ya da ekranı değişmiştir büyük ihtimalle. 12 ay garantili 11 var bende şuan satsam 12-13ten aşağı koymam.

Yurt dışı değil hocam, ekranı da değiştirilmiş olsaydı söylerdi diye düşünüyorum iki kere sordum çünkü. Maalesef iPhone 12'ye bütçem yetmiyor. Ekranının değişip değişmediğini bir şekilde kontrol etme imkanım var mı satıcıyla buluşup cihazı incelerken?

face id bozuk ve ya yurt dışı dostum.
Face id ve truetone aktif ve cihaz tr diyor.

Yurt dışı değil hocam, ekranı da değiştirilmiş olsaydı söylerdi diye düşünüyorum iki kere sordum çünkü. Maalesef iPhone 12'ye bütçem yetmiyor. Ekranının değişip değişmediğini bir şekilde kontrol etme imkanım var mı satıcıyla buluşup cihazı incelerken?

Face ID ve truetone aktif ve cihaz TR diyor.

Kontrol etme imkanı olabiliyor Apple'a falan sorman lazım yurt dışı olup olmadığını anlaman lazım bir kodda 2-3 harf varsa TR oluyordu ne olduğunu unuttum.

Fazla ucuz, telefonun IMEI'sini bu siteden doğrula:
Ayrıca telefonu kaliteli telefon tamircilerine götürerek daha önce içi açtırılmış mı hangi parçalar değiştirilmiş falan bir bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı