8800 GTX Ekrana Görüntü Gelmiyor

  • Konuyu başlatan Daks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 539

Daks

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2014
Mesajlar
57
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere GTX 8800 ve 500 Watt'lık güç kaynağı aldım. Her şeyi taktım ama ekrana görüntü gelmiyor. Windows açılma sesi her şey geliyor ekran kartının güç kaynağının felan fanı dönüyor ama neresinde sıkıntı var sizce ? Bana göre ya ekran kartında (umarım sıkıntı bunda değildir Allah'ım) ya da güç kaynağının 2 tane ekran kartına takılan 6 dişli güç girişi var orada. Size göre ?
 
Şu anda yeni güç kaynağım ile o bahsettiğim 2 girişi kullanmadan eski ekran kartımı taktım ve pc sorunsuz çalışıyor, hangi kablodan bahsettiğinizi anlamadım ? :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
şu anda yeni güç kaynağım ile o bahsettiğim 2 girişi kullanmadan eski ekran kartımı taktım ve pc sorunsuz çalışıyor, hangi kablodan bahsettiğinizi anlamadım ? :)

Şu ekran kartı ile monitörü bağlayan kablo var ya DVI-HDMI-VGA kablosu o :D Bilmiyorum tam adını :D Neyse sorun ekran kartında olabilir belki. Farklı bir bilgisayara takıp deneme şansınız var mıdır?
 
Eski ekran kartı ile yeni kartın bağlantı girişleri aynı mı hocam ve aynı kablo ile mi bağlıyorsunuz? Bazen eski kartlar ömürlerini doldurur açılmaz bilgisayar ama bu durumlarda bilgisayar açılmaz sizde açılıyor ekrana görüntü gelmiyor. Eğer farklı kablolar ile bağlıyorsanız belki yeni kullanmaya çalıştığınız kabloda sıkıntı olabilir veya monitörün diğer giriş kısmında sıkıntı olabilir.
 
Uyarı aldığım için cevap yazamadım ve yeni konu açmak istemedim. Aldığım ekran kartı nVidia GTX 8800 (GDDR3 kendileri) benim MotherBoard'ım ise ASUS P5KPL-CM (DDR2 kendileri) sizce anakart ile ekran kartı uyuşmadığından mıdır görüntü gelmemesi ? (500 ile 650 Watt'lık PSU'lar ile denedim).
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı