8800 TL monitör dahil PC toplama

• Konuyu başlatan txc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 451

txc

Kilopat
Daha fazla  
Çıkabileceğim üst sınır 8800 TL maalesef daha fazlası olmaz, monitör dahil sisteme. Sadece oyun oynamak için kullanılacak ve eğer bu bütçeye toplanacak sisteme uygunsa 2K monitör harika olur. (Bilgim olmadığı için soruyorum. ) Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Toplam 8400 tutuyor. Gözümdeki 2K F/P sistemi, kaliteli bileşenler ile dizdim. Eğer mümkünse bunların üzerinde 2K monitör almanızı öneririm. Eğer mümkün değil ise sadece ekran kartıntan kısılabilir. Eğer AMD önyargınız yok ise normalde her türlü bu kart yerine önerebileceğim ve bu karta denk veya daha güçlü şu alınırsa; SAPPHIRE RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11293-03-40G 10191801 | Trendyol toplam maliyet 7800TL'e düşüyor ve bu kartta aşağısını 2K için pek önermiyorum. Eğer bütçeniz kısıtlı ise 1080P 144Hz'de de kullanabilirsiniz zaten her iki kartı da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı