8800 TL'ye hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan Kckc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.776
O zaman yapmayın kalsın RAM'i 2x8 yapın yeter bile artar.

Hocam eğer sistemin fiyatı 100TL bile düşse yaparım RAM'i
@NowaxSenpaii hocam çok teşekkürler yardımlarınız için ve son olarak bana bu i3 10100F GTX 1650 oyun performansı atabilir misiniz Valorant için güvenilir bir YouTube kanalından

Son düzenleme:
Hocam eğer sistemin fiyatı 100TL bile düşse yaparım RAM'i.
@NowaxSenpaii hocam çok teşekkürler yardımlarınız için ve son olarak bana bu i3 10100F GTX 1650 oyun performansı atabilir misiniz Valorant için güvenilir bir YouTube kanalından.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyur hocam 25 tane oyun incelemesi var en son kısımlarda Valorant var.

Hocam eğer sistemin fiyatı 100TL bile düşse yaparım RAM'i
@NowaxSenpaii hocam çok teşekkürler yardımlarınız için ve son olarak bana bu i3 10100F GTX 1650 oyun performansı atabilir misiniz Valorant için güvenilir bir YouTube kanalından
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam eğer sistemin fiyatı 100TL bile düşse yaparım RAM'i.
@NowaxSenpaii hocam çok teşekkürler yardımlarınız için ve son olarak bana bu i3 10100F GTX 1650 oyun performansı atabilir misiniz Valorant için güvenilir bir YouTube kanalından.

Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.

Rica ederim hayırlı olsun güle güle kullanın hocam.

Teşekkürler hocam
Yaşamazsın hocam.

Hocam bir de öylesine bir soru soracağım arkadaşım da PC toplayacakmış ASUS Prime B450M k ile 5600X kullanırsam sorun olur mu diye soruyor
Teşekkürler hocam

Hocam bir de öylesine bir soru soracağım arkadaşım da PC toplayacakmış ASUS Prime B450M k ile 5600X kullanırsam sorun olur mu diye soruyor
@NowaxSenpaii

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı