888 TL F/P sistem

i3 6098 yerine i3 6100 alınırsa, HD 530 bile benzer performansı verecektir.

Yok artık. HD 530 720p'de 30 FPS bile veremiyor GTA V'de. Nasıl 1080p'de 30-40 FPS arası alan APU ile karşılaştırıyorsunuz? Konuyu iyice çığrından çıkarmayın.

Günü kurtarmamak için çünkü 640 TL'ye ölü soket anakart, işlemci ve RAM'e vermek yerine 680 TL'ye de alttaki 3'lü alınabildiği için olabilir mi?

Intel Skylake Core i3 6098P 3.6GHz 1151P 3MB Box İşlemci
MSI H110M PRO-VD ANAKART Fiyatları
Corsair 8GB Vengeance DDR4 2400MHz CL14 Sıngle Ram Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks

3000 mesajın var hayret ediyorum gerçekten. Burada millet için komple sistem yapmışız. 680 TL'ye bu parçaları alacak adamın zaten en az 1300 TL'si vardır. Ha toplam olarak almış, ha 680 TL verip başta parça parça almış. Bu kadar düşük olmayın lütfen. Konunun başlığını okuyup tekrar konuya gelmenizi rica ediyorum. Bu tartışmanızı başka bir yerde yapabilirsiniz o zaman. Güncel olsun diye bizde G4400 + R7 240 sistem yapabilirdik ama çift çekirdekli işlemci yetmediği için şuan daha mantıklı bu sistem.

Mesaj sayımın azlığı fazlalığı konumuz değil bunu söylemek için isterse 10 mesajım olsun bütçeye göre hangi sistemin tercih edilmesi felan filan bunların tamamı bağımsız kendi düşüncelerimdir. Ben 1000 TL verip seneye komple sistemi değiştirmektense işlemci ve ekran kartını yetmedikçe değiştirmekten yana olduğumu söylüyorum. Herkesin donanım bilgisi aynı olamayacağı gibi bütçesi az olup günü kurtarmak isteyenlerde olabilir. Onlar alsınlar ama sonra pişman olmasınlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı