Trkrkn61 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #21 enonertetanem dedi: Dostum niye aldın ki? Stokları beklesen o fiyata 3060 Ti toplanacaktı. Aldığın sistemdeki kasa ve güç kaynağı da vasat. Neyse, sen bilirsin. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Farkındaydım zaten de acil lazımdı grafik tasarım ve render işiyle de uğraşıyorum. O kadar bekleyemedim.
enonertetanem dedi: Dostum niye aldın ki? Stokları beklesen o fiyata 3060 Ti toplanacaktı. Aldığın sistemdeki kasa ve güç kaynağı da vasat. Neyse, sen bilirsin. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Farkındaydım zaten de acil lazımdı grafik tasarım ve render işiyle de uğraşıyorum. O kadar bekleyemedim.
T ToMmYhİlFiGeR Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 116 8 Ocak 2021 #22 Trkrkn61 dedi: Farkındaydım zaten de acil lazımdı grafik tasarım ve render işiyle de uğraşıyorum. O kadar bekleyemedim. Genişletmek için tıkla... render için en az 32gb ram olması lazım ve i5 10400f renderde çok tatmin edici değil
Trkrkn61 dedi: Farkındaydım zaten de acil lazımdı grafik tasarım ve render işiyle de uğraşıyorum. O kadar bekleyemedim. Genişletmek için tıkla... render için en az 32gb ram olması lazım ve i5 10400f renderde çok tatmin edici değil
Trkrkn61 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #23 32 yaptım rami şimdilik. İleride toparlicam yavaş yavaş değişikliklerle