sistemi yazarmısınHerkese çok teşekkürler hallettim arkadaşlar.
Vatanda satılan hazır 2070super sistemini aldım.sistemi yazarmısın
hayırlı olsun iyi sistem nazar değmez inşallah.Vatanda satılan hazır 2070super sistemini aldım.
INTEL 10600-MSI RTX2070 SUPER GAMING XTRIO-B460M PRO-SAMSUNG 500GB-KINGSTON 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10600-MSI RTX2070 SUPER GAMING XTRIO-B460M PRO-SAMSUNG 500GB-KINGSTON 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Allah razı olsun çok daha iyileri sizin olur inşallahhayırlı olsun iyi sistem nazar değmez inşallah.
bitti aldı hocam sistem buEkran kartının stok yok yenilenince al.Deluxe 5T11-RX6000 - Game Garaj
Deluxe 5T11-6650XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T11-6650XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Aldım zaten hocam yine de teşekkürlerEkran kartının stok yok yenilenince al.Deluxe 5T11-RX6000 - Game Garaj
Deluxe 5T11-6650XT Oyuncu Bilgisayarı Intel işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Deluxe 5T11-6650XT oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Dostum niye aldın ki? Stokları beklesen o fiyata 3060 Ti toplanacaktı. Aldığın sistemdeki kasa ve güç kaynağı da vasat.Aldım zaten hocam yine de teşekkürler.
aga arkadaşın moralini bozmayalımDostum niye aldın ki? Stokları beklesen o fiyata 3060 Ti toplanacaktı. Aldığın sistemdeki kasa ve güç kaynağı da vasat.
Neyse, sen bilirsin. Hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.