899 TL'ye Ghost of Tsushima directior's cut alınır mı?

deadpool35

Megapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar,

Epic Games indirimlerinde Ghost of Tsushima director's cut 899,40 TL'ye düşmüş. Sizce alınır m? %20 geri ödemesi de var. Değerlendirmeyi düşünüyorum. Oyunu oynayan arkadaşlar keyif aldı mı oyundan?

Selamlar arkadaşlar,

Epic Games indirimlerinde Ghost of Tsushima director's cut 899,40 TL'ye düşmüş. Sizce alınır m? %20 geri ödemesi de var. Değerlendirmeyi düşünüyorum. Oyunu oynayan arkadaşlar keyif aldı mı oyundan?

Çok iyi bir oyun paranın sonuna kadar değer bence.

Selamlar arkadaşlar,

Hikayesi güzel ancak beni ara sahneleri ve yüz modellemeleri tatmin etmedi. Benzer fiyatlara daha iyi oyunlar da alınabilir ama zevk meselesi. Hoşnuza gittiyse alın.

En keyif aldığım oyunlardan, özellikle Japon kültürüne Samuraylara merakınız varsa aldığınız zevk iki katına çıkar. O fiyata alınır.
Çok iyi bir oyun paranın sonuna kadar değer bence.
Öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Önümüzdeki hafta steam muhtemelen kış indirimleri başlatacak. Sizce onu beklemeli miyim? Steam'ın daha uyguna oyunu vereceğini zannetmiyorum ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı