8BitDo 2C Gamepad'in triggerları kötü

Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu gamepadi sırf F1 ve hikayeli oyunlar için aldım. Çoğunlukla F1 oynuyorum. Logitech F310'dan geçtim. 310'da en ufak ittirmeyi algılıyor oyunda ve testlerde. 8BitDo gamepadde ise %20 bir ölü bölge var.
Herkes Logitech'e fosil der ama onun triggerlarındaki hassasiyet bu gamepadde yok. Bunun analogları aşırı hassas, hiçbir lafım yok çok iyi ama triggerlar kullandığım en berbat triggerlar.
Viraja giriyorum ufak frenle, freni algılamıyor çünkü neredeyse yarısına kadar basmam lazım. Virajda ufak gaza basıyorum spin atmamak için gazı algılamıyor çünkü gene aynı şekil en aşağı %20 deadzone var.
Reddit'te de hakkında birçok şikayet okudum triggerlar hakkında. Özellikle yarış oyunları oynayanlar için bu aleti tavsiye etmiyorum.

Sen az basıyorsun, normal vs. diyecek olanlar için, hayır normal değil. Fosil denilen F310'un triggerları bin basar bu alete.

8BitDo'ya mail attım ve gelen cevap bu. Adamlar kendileri direkt bizim ürünümüzde ölü bölge var diyorlar.

''To be honest, what you mentioned about the trigger "deadzones" are a characteristic of all Ultimate Controller Series. This is due to the internal structure design of the triggers and it is nothing related to any hardware issues.''

''Dürüst olmak gerekirse, tetikleyici "ölü bölgeler" hakkında bahsettiğiniz şey, tüm Ultimate Controller Serisinin bir özelliğidir. Bunun nedeni tetikleyicilerin iç yapı tasarımıdır ve herhangi bir donanım sorunuyla ilgisi yoktur.''

Son düzenleme:
Ben de 2C almayı planlıyorum. Bu trigger sorununun "1.07 ve sonrası güncellemelerle büyük oranda çözülmüş durumda" olduğu söyleniyor. Eğer stock durumdaysa Ultimate software V2 aracı güncelleme deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı