Mgy 3D AYT matematik kampı yeterli mi?

ArdaofRivia

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kampı ve kitabı bitirirsem AYT matematikte 30 soruda 23 ve üstü yapabilir miyim? Biliyorum bu biraz öğrenciye de bağlı ama genel olarak sorum kamp iyi mi? Çünkü diğer kamplara göre daha az video var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kampı ve kitabı bitirirsem AYT matematikte 30 soruda 23 ve üstü yapabilir miyim? Biliyorum bu biraz öğrenciye de bağlı ama genel olarak sorum kamp iyi mi? Çünkü diğer kamplara göre daha az video var.

Kampı beğendiniz mi bende izlemeyi düşünüyorum yeterli oldu mu sizin için polinomları ben kendisinden izledim ama anlamadım hocadan mı benden mi kaynaklı bilmiyorum.

Mgy güzel anlatıyor ama mgy izlemeden önce belli bir düzeyde temelinizin olması lazım. Bu konuda sıkıntı yoksa izlemekte sakınca yoktur.

Çok iyi bir temelim var diyemem ama kendisinden izlesem uygun mudur?

Kampı beğendiniz mi bende izlemeyi düşünüyorum yeterli oldu mu sizin için polinomları ben kendisinden izledim ama anlamadım hocadan mı benden mi kaynaklı bilmiyorum.

Çok iyi bir temelim var diyemem ama kendisinden izlesem uygun mudur?
MGY hocama saygım sonsuz ama Mert Hoca veya Eyüp B daha iyi bir tercih olacaktır.

Mgy hocama saygım sonsuz ama mert hoca veya Eyüp b daha iyi bir tercih olacaktır.

Ya ben hedefi 90k olan biriyim ayrıca dediğim gibi çok da iyi değilim Eyüp b yi denedim çok anlamadım açık söyleyeyim bence iyi bir hoca ben iyi bir öğrenci değilim mert hocada cidden çok uzun ama mgyden izlersem konular istediğim zaman bitiyor ama işte orada da insanın içine bir şüphe düşüyor başkaları 6 saatte bu adam 1 saatte anlatıyor hani bir sıkıntı mı var diye izlersem sorun yaşar mıyım?

Ya ben hedefi 90k olan biriyim ayrıca dediğim gibi çok da iyi değilim Eyüp b yi denedim çok anlamadım açık söyleyeyim bence iyi bir hoca ben iyi bir öğrenci değilim mert hocada cidden çok uzun ama mgyden izlersem konular istediğim zaman bitiyor ama işte orada da insanın içine bir şüphe düşüyor başkaları 6 saatte bu adam 1 saatte anlatıyor hani bir sıkıntı mı var diye izlersem sorun yaşar mıyım?
Dediğiniz gibi 6 saatlik konuyu 1 saatte anlatıyor yani bir nevi tekrar yapıyor. Konuyu bilen biri için bulunmaz nimet ama bilmeyen için konuyu sıkıntıya sokabilir.

Eyüp B temeli olmayanlar için anlamsı zor olabilir ki zaten söylemişsiniz o yüzden Mert Hoca iyi olacaktır. Zaten AYT Matematik ortalama 4-5 ay sürüyor Mert hocanın 90 günlük kampını 4-5 aya uzatabilirsiniz, bu süre uzun mu uzun ama gerekli mi gerekli.

Ekstra olarak Rehber Matematiği de önerebilirim, kendisi insan olarak da matematikçi olarak da çok kaliteli biridir öğrencilerin kolay anlatıyor dediğine bakmayın. Bu süreçte sakın geometriyi ihmal etmeyin. Genelde geometriden eliyorlar.

Dediğiniz gibi 6 saatlik konuyu 1 saatte anlatıyor yani bir nevi tekrar yapıyor. Konuyu bilen biri için bulunmaz nimet ama bilmeyen için konuyu sıkıntıya sokabilir.

Eyüp b temeli olmayanlar için anlamsı zor olabilir ki zaten söylemişsiniz o yüzden mert hoca iyi olacaktır. Zaten AYT matematik ortalama 4-5 ay sürüyor mert hocanın 90 günlük kampını 4-5 aya uzatabilirsiniz, bu süre uzun mu uzun ama gerekli mi gerekli.

Ekstra olarak rehber matematiği de önerebilirim, kendisi insan olarak da matematikçi olarak da çok kaliteli biridir öğrencilerin kolay anlatıyor dediğine bakmayın. Bu süreçte sakın geometriyi ihmal etmeyin. genelde geometriden eliyorlar.

Benim genel olarak bütün derslerim konu tekrarları ile TYT+AYT tekrarı ile 20-27 Mart gibi üstüne aksama payı falan da ekledim bir aksaklık olmazsa bitiyor o dönem ful denemelere başlayacağım 13 hafta falan kalıyor 12 hafta sabah deneme akşam test branş denemesi falan filan + geometriyide o dönem bitirmeyi düşünüyorum ama eğer mert hocadan falan izlersem iş Mayıs ortası gibi falan bitiyor oda cidden çok geç gibi geldi ayrıca denemelerede mani olur sanki ben o yüzden çok uzun konuları limit türev integral mgy diğerlerini rehber matematikten izlerim diye düşündüm playlist hazırladım bu şekilde olur mu?

Benim genel olarak bütün derslerim konu tekrarları ile TYT+AYT tekrarı ile 20-27 Mart gibi üstüne aksama payı falan da ekledim bir aksaklık olmazsa bitiyor o dönem ful denemelere başlayacağım 13 hafta falan kalıyor 12 hafta sabah deneme akşam test branş denemesi falan filan + geometriyide o dönem bitirmeyi düşünüyorum ama eğer mert hocadan falan izlersem iş Mayıs ortası gibi falan bitiyor oda cidden çok geç gibi geldi ayrıca denemelerede mani olur sanki ben o yüzden çok uzun konuları limit türev integral mgy diğerlerini rehber matematikten izlerim diye düşündüm playlist hazırladım bu şekilde olur mu?
Polyanacılık yapmayacağım, hocam zaten sizin şu ana kadar AYT'ye başlamış olmanız gerekiyordu. O yüzden konuları hızlıca halledeyim Mayısa sarkmasın dememelisiniz. 3 ayda sıfırdan AYT Matematik bitmez, bitirdim diyen de yalan konuşuyordur.

O yüzden konuları hızlıca halledeyim diye Mgy'den gitmek mantıklı değil, bir kere bitirin bir daha uğraşmayın. Yine de karar sizin.

Polyanacılık yapmayacağım, hocam zaten sizin şu ana kadar AYT'ye başlamış olmanız gerekiyordu. O yüzden konuları hızlıca halledeyim mayısa sarkmasın dememelisiniz. 3 ayda sıfırdan AYT matematik bitmez, bitirdim diyen de yalan konuşuyordur.

O yüzden konuları hızlıca halledeyim diye Mgy'den gitmek mantıklı değil, bir kere bitirin bir daha uğraşmayın. Yine de karar sizin.

Ben zaten 1 aydır çalışıyorum aslında polinomları fonksiyon videosunu karmaşık sayıları ikinci dereceden denklemleri ve parabolu hocadan izledim fakat genelde video bitiyor ÜçDörtBeş'in test kitabı var bende başlıyorum 1 test çözüp tıkanıyorum işte burada hocadan mı kaynaklı benden mi kaynaklı diye sormak niyetindeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı