8BitDo tanıtımı

Elinize sağlık, çok güzel bir konu olmuş. Bende henüz 8bitdo'yu keşfetmiş olsam da ülkemizde pek bilinmeyen bir marka.

Eline sağlık, keşke daha önceden böyle bir konu açsaydın

Dur tahmin edeyim, şeffaf yeşil SN30 Pro çok hoşuna gitti değil mi? İnkar etme hocam, benden saklanamazsın!

Bu benim için bir onurdur hocam. Ben bu davaya yüreğimi koydum ve tüm forumu bilinçlendireceğim.

Ek olarak Pro 2 modeli şaka bir yana gerçekten başarılı. Gezegendeki en underrated icatlardandır diyebilirim.

8BitDo Ultimate C 2.4G mi, Xbox 9. nesil kontrolcü mü? Hangisi daha iyiyse neden daha iyi olduğunu da açıklar mısınız?

Ultimate C 2.4G modeli 9. nesil modeline göre daha fazla platformda bağlantı desteğine sahip ve ek olarak kronik sorunları 9. nesile göre çok daha az.

Bu mor rengi zaten markanın ikonik bir rengi. Ek olarak cidden aşırı hoş duruyor, sana katılmamak elde değil.

Ek olarak bahsetmek istediğim bir model daha var.

8BitDo Ultimate 2.4G:

Kendisi aşırı hoş bir stant ile geliyor. Ek olarak C 2.4G modeline göre Xbox tuş tasarımı ile gelmesinin yanı sıra arka tarafında 2 adet ayarlanabilir tetik tuşu ile geliyor.

@Artoria Pendragon @Gabe Newell @591529

Son düzenleme:
Elimde 2 tane F310 var satıp 8bitdo'ya geçeceğim büyük ihtimalle.

8BitDo Ultimate almak istiyorum ancak kablolu bir şekilde kullanım sağlayabilecek miyim onu düşünüyorum.

Ve bğyğk bir soru Xbox 9. nesil veya 8. nesil mi yoksa bu mu?

8BitDo Ultimate almak istiyorum ancak kablolu bir şekilde kullanım sağlayabilecek miyim onu düşünüyorum.

Ve bğyğk bir soru Xbox 9. nesil veya 8. nesil mi yoksa bu mu?
8BitDo Ultimate ikisinden de daha iyi bence

8BitDo Ultimate ikisinden de daha iyi bence

800TL fark var yani az para değil.

Alırsam da 2.el alacağım ancak bu mallar da bu kadar güzel renklere sahipken kenarda bırakmak istemiyorum.

Banggood'da baya uyguna satılıyor bunlar ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…