8BitDo tanıtımı

Bende aldım umarım gelir, Banggood 'un arayüzünde kargo takibi adam akıllı çalışmıyor sanırım, tarih aralığı vermiş sadece tahmini teslimat için.

>Hocam merhabalar ultimate c wireless modelini aldım fakat yazılımını bir türlü çalıştıramadım. Kablo ile bağla diyor bağlamama rağmen (pc gamepadi görüyor) yinede yazılım tanımıyor. Bir diğer sorunda kablo ile bağlayınca sanırım d input olarak görüyor x input için sanırım yazılımı gerekiyor o da tanımyor yardımcı olabilir misiniz acaba?

Bilgisayar direkt olarak Xbox Controller olarak görüyor bende. Fakat o yazılımı anladığım kadarıyla sadece Xbox konsolu ile uyumlu olan kollar kullanabiliyor.

Bilgisayar direkt olarak Xbox Controller olarak görüyor bende. Fakat o yazılımı anladığım kadarıyla sadece Xbox konsolu ile uyumlu olan kollar kullanabiliyor.
Biraz daha kurcaladım hocam kabloyla da xbox controller olarak bağlanıyor. Benim dediğim yazlımı çalıştırınca gamepadi farklı bir şekilde çalıştırıyor yani x inputtan çıkarıyor. Yazılımını kapatıp kabloyu tak çıkar yapınca düzeliyor. Neyse benim tek istediğim titreşimi kapatmak o da yazılım üzerinden oluyor yazlım da gamepadi tanımıyor. Ben bu titreşimi nasıl kapatacağım siz kapattnız mı mesela ?

Ben titreşimi kapatmadım ama genelde oyun ayarlarında titreşim kapatma bulunuyor.

Ben titreşimi kapatmadım ama genelde oyun ayarlarında titreşim kapatma bulunuyor.
Rica etsem hocam yazlımı indirip deneyebilir misiniz ? 8BitDo Ultimate Software olarak geçiyor ismi resmi sitesinden indirebilirsiniz uyumlu cihazı seçerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…