Elektronik 8Bitdo Ultimate 1.586 TL!

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13

Xbox 9. Nesil'den daha iyi bir ürün. Bu fiyata kaçırılmamalı. İhtiyacı olan varsa havada kapsın.

Nakliye sigortası uygulayın, ödeme sırasında kuponu aktif edin.

Diğer konuda sticklerin hall effect olduğunu belirttim ancak bu sadece 2.4 GHz olanda mevcut değil sanırım, hem BT hem dongle barındıran diğer Ultimate modelinde olduğu belirtilmiş bazı kaynaklarda.

Diğer konuda sticklerin hall effect olduğunu belirttim ancak bu sadece 2.4 GHz olanda mevcut değil sanırım, hem BT hem dongle barındıran diğer Ultimate modelinde olduğu belirtilmiş bazı kaynaklarda.
Bluetooth olmayan modelde hall effect sticklerden yok, aslında bu fırsatın bir benzeri Amazon'da vardı birkaç hafta önce. BT versiyon 1400'e falan geliyordu, o ara 1 tane kaptım ben.

1800-1900 bandında xbox kolu bulabiliyoruz aslında risk alınır mı bilemedim

Bluetooth olmayan modelde hall effect sticklerden yok, aslında bu fırsatın bir benzeri Amazon'da vardı birkaç hafta önce. BT versiyon 1400'e falan geliyordu, o ara 1 tane kaptım ben.

Hall effect iyi mi kötü mu hocam ben Xbox son nesil kovalıyordum aslında 2000 bütçe ayırdım hemen acele etmek istemiyorum

Son düzenleme:
Hocam bu arada sepetten çıktıktan sonra böyle bir uyarı geliyor. Acaba satın alırsam bana 12 dolar mı veriyor anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…