8BitDo Ultimate 2 alınır mı?

Bütçe
4000-5000

Metin Alsancak

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir gamepad almak istiyordum. Xbox 9. nesil alacaktım fakat bu oyun kolunu gördim. Tetikleri olsun, daha fazla tuşu olsun, Hall efect olsun daha iyi özellikleri var. Ama Türkiye satışı olmadığı için Amazon'dan almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? Vergi işi nasıl olur? Gümrüğe takılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL üzeri ise pahalı der orijinali alırım 1500 civarı ise düşünürüm.

Ben üzerindeki tuşların hepsini zor kullanıyorum fazla tuşları hiç kullanamazdım.

Ben kablolusunu almıştım aliexpressten makro tuşları olduğu için l1 r1 tuşları biraz küçük. Hall effect olması yön çubuklarını kolay tutmanı sağlıyor. Ben kirli kullandığım için izler kaldı ve geçiremedim. Güzel bir gamepad.

Yeni bir gamepad almak istiyordum. Xbox 9. nesil alacaktım fakat bu oyun kolunu gördim. Tetikleri olsun, daha fazla tuşu olsun, Hall efect olsun daha iyi özellikleri var. Ama Türkiye satışı olmadığı için Amazon'dan almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? Vergi işi nasıl olur? Gümrüğe takılır mı?

Benim bildiğim kadarıyla bu model daha iyi:
https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-gamesir-cyclone2-kablolu-kablosuz-fiyati,999806505.html

Türkiye satıcısı var ayrıca. Aynı özelliklere sahipler ama ekstra olarak GameSir mekanik tuşlara sahip.

PC için Xbox kollarına hiç bakma derim. Garanti durumu iyi olsa bile donanım kalitesi çok aşağıda. Hiçbir özelliği olmayan pilli kollar sonuçta.

Series 9 yerine Hall Effect sahibi herhangi bir şey alınır.
Ben Elite Series 2 kullanıyorum ama çok pişmanım. Drifting yaşıyorum ve tetik tuşlarının üstündeki tuşların hissiyatı kötü.

Alınır. Bluetooth versiyonunu kullanıyorum ben de. Hall Effect veya Tmr joystick olmayan ürün önermiyorum artık. Drift kaçınılmaz oluyor. Bu modelde Tmr yani en iyi joystick teknolojisi kullanılıyor. Xbox, Ps, Nintendo hepsi eskimiş, modası geçmiş alps ile devam ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı