8BitDo Ultimate 2C alınır mı?

Ürün güzel ama eli büyük olanlar biraz zorlanabilir. Fantech shooter III de tercih edebilirsiniz eliniz büyükse.

Düzenleme: Konu eskiymiş yeni gördüm, pardon.

Garanti ve servis konusunu bilmiyorum ama 2 siparişimde de kendi hatalarım yüzünden sorun yaşamama rağmen yardımcı olmuşlardı.

Birinde yanlış modeli sipariş ettim ve kendi sitelerinden aldığım için iptal edememiştim ama aradığımda yardımcı olup değişim yaptılar.

İkincisinde de aldığım modeli beğenmediğim için değişim istedim ve yine yardımcı olmuşlardı sağ olsunlar.

Elim orta-küçük diyebilirim zorlanacağımı düşünmüyorum.

Evet, öneririm. Kendisi Xbox için kollar üretiyor zaten.

Bazı yerlerde Xbox'dan bile güzel diyenleri gördüm abartı mı acaba? Şu hall effect olayı bayağı etkili bir şey galiba herkes onu övüyor.

Elim orta-küçük diyebilirim zorlanacağımı düşünmüyorum.

Bazı yerlerde Xbox'dan bile güzel diyenleri gördüm abartı mı acaba? Şu hall effect olayı bayağı etkili bir şey galiba herkes onu övüyor.

Xbox'dan daha iyi olmasının nedeni Xbox mesela şarjlı değil normal pille çalışır ve bunun için ayrı bir şarjlı pil alman gereklidir, 8BitDo ise şarjlı pil yanında dongle ve kablosuda geliyor, şarjıda 1-2 hafta kadar gidiyor. Aynı zamanda en az gecikme süresine sahip 2C modeli.

Evet xbox kolundan daha iyi. Hall effect klasik kollardaki stick drift olayının önüne geçiyor. Aynı zamanda 1000hz polling rate ile gecikme süresi daha azken dahili pil ve programlanabilir ek buton ile benim gözümde aradaki 800 lira farka rağmen çok daha üstün bir kol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı