8BitDo Ultimate 2C alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Merhaba, daha önce 8BitDo'nun eski kablolu Ultimate versiyonunu kullanmıştım gayet memnundum. Şu an aklımda bu ürün var alınır mı? Bir de 8Bitdo Ultimate Wired bu ürünle farkı nedir? Aralarında 300 lira oynuyor, Ultimate 3 Wireless modeli de var sanırım. Aralarındaki farkları anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, daha önce 8BitDo'nun eski kablolu Ultimate versiyonunu kullanmıştım gayet memnundum. Şu an aklımda bu ürün var alınır mı? Bir de 8Bitdo Ultimate Wired bu ürünle farkı nedir? Aralarında 300 lira oynuyor, Ultimate 3 Wireless modeli de var sanırım. Aralarındaki farkları anlayamadım.
Bu daha mantıklı olmaz mı ?

Hocam piyasada fiyatına değecek en iyi kollardan birisi (ultimate 2c). Bende dün akşam aldım dolar artınca tekrar fiyat güncellemesi gelmeden. Geldiğinde bilgilerimi paylaşırım isterseniz.

Hocam piyasada fiyatına değecek en iyi kollardan birisi (ultimate 2c). Bende dün akşam aldım dolar artınca tekrar fiyat güncellemesi gelmeden. Geldiğinde bilgilerimi paylaşırım isterseniz.
Çok iyi olur, daha önce ultimate wired eski sürümünü kullanmıştım. Hall effectsiz olanı, gayet memnun kalmıştım. Impulsive trigger sanırsam bu modelde yok değil mi?

Çok iyi olur, daha önce Ultimate wired eski sürümünü kullanmıştım. Hall effectsiz olanı, gayet memnun kalmıştım. Impulsive trigger sanırsam bu modelde yok değil mi?

Hocam açıkçası bu benim ilk kol deneyimim olacak. O yüzden bu konularda pek bir tecrübe sahibi değilim. Fakat bildiğim kadarıyla impulse trigger var. Bu forumda Ultimate 2C modeli ile alakalı bir konuda okumuştum. Şuan kargoda benim gamepad muhtemel ya cumartesi yada pazartesi gelecektir. Geldiğinde incelemesini yapıp bilgilendiririm sizide.

Hocam açıkçası bu benim ilk kol deneyimim olacak. O yüzden bu konularda pek bir tecrübe sahibi değilim. Fakat bildiğim kadarıyla impulse trigger var. Bu forumda Ultimate 2C modeli ile alakalı bir konuda okumuştum. Şuan kargoda benim gamepad muhtemel ya cumartesi yada pazartesi gelecektir. Geldiğinde incelemesini yapıp bilgilendiririm sizide.
Hocam şimdi sitesinden araştırdım, Wired olan modelde RGB ve Impulsive Trigger özelliği ile gelirken 2C'de Impulsive Trigger yazısını hiçbir yerde göremedim. Açıkçası Impulsive Trigger işe çok tat katar diye düşünüyorum o nedenle kablolu olan modeline yöneleceğim sanırım.

Hocam şimdi sitesinden araştırdım, wired olan modelde RGB ve ımpulsive trigger özelliği ile gelirken 2C'de ımpulsive trigger yazısını hiçbir yerde göremedim. Açıkçası ımpulsive trigger işe çok tat katar diye düşünüyorum o nedenle kablolu olan modeline yöneleceğim sanırım.

Anladım hocam bende bir forumda görmüştüm ama yokmuş galiba. Ben sadece RDR2 gibi hikayeli oyunlar oynayacağım için fazlasıyla işimi görür gibi. Ayrıca kablo ile uğraşmamak için kablolu düşünmemiştim. Bir de keşke siyah veya beyaz rengi bulunsaymış daha güzel olurdu :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı