Xbox kolu yerine önerilmeyecek kol yok 1500 tl üstüne şu an. Pcde xboxun tek avantajı destekleyen oyunlarda tetik titreşimi olması ve malzeme kalitesi. Kalan her yönden hem fiyat bandında hem de 1500-1600lük kollara göre dezavantajlı.
BIGBIG WON Blitz.
Bu model alınır mı? Peki? 8BitDo'ya göre daha iyi görünüyor. Diğer BIGBIG WON modellerini de tercih edebilirim bütçe 2300ü geçmeyecek şekilde. Ayrıca Combo seçeneğinde şarj standı dışında başka bir değişiklik var mı?
BIGBIG WON Blitz.
Bu model alınır mı? Peki? 8BitDo'ya göre daha iyi görünüyor. Diğer BIGBIG WON modellerini de tercih edebilirim bütçe 2300ü geçmeyecek şekilde. Ayrıca Combo seçeneğinde şarj standı dışında başka bir değişiklik var mı?
Yazmıyor hocam. Aynı zamanda gamepadla sitesinden de bakabilirsiniz orada yazar. Aratma kısmına yazdığınızda üstünde hall effect veya tmr yazmıyorsa yoktur ikisinden birisi
Hocam ne tür oyunlar oynayacaksınız ona göre tercih yapın. Mesela BIGBIG WON Blitz tuşları switch şeklinde diye biliyorum ve bu Call of Duty gibi oyunlarda büyük avantaj sağlar.
Hocam ne tür oyunlar oynayacaksınız ona göre tercih yapın. Mesela BIGBIG WON Blitz tuşları switch şeklinde diye biliyorum ve bu Call of Duty gibi oyunlarda büyük avantaj sağlar.
Genel olarak hikayeli oynayacağım hocam. Yarış oyunları da oynanacak kardeşimle kullanıcaz çünkü. Gale Hall alıcaktım lb tuşları biraz sorunluymuş. Siz ne önerirsiniz?
Genel olarak hikayeli oynayacağım hocam. Yarış oyunları da oynanacak kardeşimle kullanıcaz çünkü. Gale Hall alıcaktım lb tuşları biraz sorunluymuş. Siz ne önerirsiniz?
Vallahi ben de aradayım hocam aynı fiyat bandında. Ya shooter 3 ya 8bitdo 2C düşünüyorum. Fiyat farkı yaklaşık 600 lira olmasa 2C alırdım ama herhalde.