8bitdo da yazılımı sadece güncellemeye yarıyor shooter 3 de. O konuda çok farkları yok.Hocam shooter 3 driver konusunda sorun yaşamayaz mıyım? Yazılımı yok ya kendi öyle duymuştum.
Genel olarak hikayeli oynayacağım hocam. Yarış oyunları da oynanacak kardeşimle kullanacağız çünkü. Gale Hall alacaktım LB tuşları biraz sorunluymuş. Siz ne önerirsiniz?
Yarış da oynayacaksanız ya shooter 3 ya da 8BitDo Ultimate 2C kesinlikle.
Hocam bu nasıldır?![]()
Machenike G1 Pro Tri-Mode Gamepad – Kablosuz Siyah Oyun Kolu, PC, Android ve Switch Uyumlu
Machenike G1 Pro Tri-Mode Siyah Gamepad, kablosuz bağlantı desteğiyle PC, Android ve Switch'te sorunsuz çalışır. Ergonomik yapısı ve güçlü bataryasıyla rekabetçi oyunlar için ideal. Şimdi Gank.com.tr’de!gank.com.tr
Teşekkür ederim hocam. Aldıktan sonra ayarlarını yapmam için yardımcı olabilir misiniz?Sana tavsiyem beni dinle shoter 3 al geç hem daha ucuz hem de Wraith garantili BitDo falan hepsi iyi ona bir şey demiyorum ama bu gamepad bu fiyata tüm işini görecektir Xbox'tan iyi shoter 3 almanı tavsiye ediyorum.
Hocam güzel kol ama malzeme kalitesini çok fazla beğenmemiştim ben. Shooter 3 almadım hiç elime ama kolu fırlatmam bir yerlere atmam düşürmem derseniz düşünebilirsiniz bunu da.Hocam bu nasıldır?![]()
Machenike G1 Pro Tri-Mode Gamepad – Kablosuz Siyah Oyun Kolu, PC, Android ve Switch Uyumlu
Machenike G1 Pro Tri-Mode Siyah Gamepad, kablosuz bağlantı desteğiyle PC, Android ve Switch'te sorunsuz çalışır. Ergonomik yapısı ve güçlü bataryasıyla rekabetçi oyunlar için ideal. Şimdi Gank.com.tr’de!gank.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.