8BitDo Ultimate 2C analog titreme sorunu

Xqoar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 8BitDo Ultimate 2C gamepad almıştım ve bugün elime ulaştı. Ürünü açtım ve gamepad tester sitesinden test ederken bir sorunla karşılaştım sanırım. Analogları belli bir yerde sabit tutmama rağmen sitede sayılar sabitlenmiyor ve analog ölü bölge testi 12-13 civarlarında. Ardından bir yarış oyununa girdim. Oyunda da aynı şekilde direksiyon titriyor normal midir yoksa iade etmeli miyim? Aşağıya sorunla alakalı videoyu bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-21 190931.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-21 190931.png
    118,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, 8BitDo Ultimate 2C gamepad almıştım ve bugün elime ulaştı. Ürünü açtım ve gamepad tester sitesinden test ederken bir sorunla karşılaştım sanırım. Analogları belli bir yerde sabit tutmama rağmen sitede sayılar sabitlenmiyor ve analog ölü bölge testi 12-13 civarlarında. Ardından bir yarış oyununa girdim. Oyunda da aynı şekilde direksiyon titriyor normal midir yoksa iade etmeli miyim? Aşağıya sorunla alakalı videoyu bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ölü bölge oranı normal ama titreme işini bilemiyorum.

Bir sorun gibi gözüküyor. Bende eski sürüm (düz Ultimate C olan hali) var, böyle bir şey hiç olmadı, önceden kullandığım gamepadlerde de böyle bir şey olmamıştı.

Oyun deneyiminizi etkileyeğini pek zannetmiyorum, ama ileride bu sorun rahatsız edecek düzeye kadar gelişebilir. Zaten yeni almışsınız, hemen iade edin derim.

0 ölü bölge modu açık olabilir mi? + ve - tuşlarına basılı tutup bekleyin tepki veriyor bir de öyle bakın. Ekstra olarak yazılımda beta olanı yüklediyseniz ondan da olabilir, stabil değildir.

0 ölü bölge modu açık olabilir mi? + ve - tuşlarına basılı tutup bekleyin tepki veriyor bir de öyle bakın. Ekstra olarak yazılımda beta olanı yüklediyseniz ondan da olabilir, stabil değildir.
Yazılımı güncel. Dediğinizi denedim ve o şekilde analoglara dokunmasam dahi sayısal değerler sürekli oynuyor, sanırım iadeden başka şansım kalmadı.

Yazılımı güncel. Dediğinizi denedim ve o şekilde analoglara dokunmasam dahi sayısal değerler sürekli oynuyor, sanırım iadeden başka şansım kalmadı.
Yazılım hangisi acaba?

Bu hocam kendi sitesi üzerinden indirmiştim. Şuan yüklü sürümü resimdeki sürüm
Hem gamepad hem dongle için yüklediniz değil mi? O zaman yapacak bir şey yok, yazılım çözse çözerdi :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı