İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Böyle anlarda meselenin şarjdan kaynaklanıp kaynaklanmadığı anlamak için cihazı bluetooth ile bilgisayara bağla. Daha önce söylediğim gibi, cihaz bluetooth ile bilgisayara bağlanabiliyor ama oyun oynayamıyorsun. Bluetooth ile bağlandığında Windows üzerinden ne kadar şarjı olduğunu görürsün.

Ben yaşamadım böyle bir şey. Umarım senin sorunun da şarj sorunudur.

Telefona bağladım ama telefonda göstermedi. Bilgisayara bağlandığı aklıma gelmemiş denerim teşekkür ederim Bir de kendi gelen kablosuyla mı şarj ediyorsunuz genel olarak? Çok kullanmıyordunuz diye biliyorum ama.

Evet ben şarj edeceğim zaman kendi kablosuyla şarj ediyorum. Ve yine evet, hafta içi işten geldikten sonra kafam dağılsın diye 1 saat belki oynarım belki oynamam. Genelde hafta sonu oyun oynuyorum.

Rica ederim. Bu sorunu tekrar yaşadığında bilgisayara bluetooth ile bağlayıp şarj durumunu kontrol et bakalım. Merak ettim ben de.

Jiroskop olmaması, FPS ve Nintendo oyunlarında büyük bir eksikliktir. Bana göre jiroskopsuz bir gamepad alınmamalıdır; bunun yerine, çok daha kaliteli olan GameSir T4 Pro tercih edilmelidir.

Hocam valla şarjı varmış, %75-80 civarlarında az önce oldu. Üzüldüm valla ne yapsam bilemedim. Değişim falan yapmıyorlar herhalde, iade desen istemem de etmek ama. Şansıma küs :/

Jiroskop olmaması, FPS ve Nintendo oyunlarında büyük bir eksikliktir. Bana göre jiroskopsuz bir gamepad alınmamalıdır; bunun yerine, çok daha kaliteli olan GameSir T4 Pro tercih edilmelidir.
Hocam hall effect falan yok diye biliyorum, Ultimate 2C nin öyle avantajı var ayrıca herkes nintendo veya fps için almıyor mesela ben hiç oynamıyorum. Daha çok 2D, tps hikayeli oyunlar o yüzden ihtiyacım yok. Yine de T4 Pro inceleyeceğim, link atabilir misiniz uygun ve güvenli bir yerden?

Hocam valla şarjı varmış, %75-80 civarlarında az önce oldu. Üzüldüm valla ne yapsam bilemedim. Değişim falan yapmıyorlar herhalde, iade desen istemem de etmek ama. Şansıma küs :/
O zaman sorun mesafede olabilir. Ne kadarlık bir mesafede kullanıyorsun? Ben genelde bilgisayara ortalama 3-4 metre mesafede kullanıyorum mesela.

O zaman sorun mesafede olabilir. Ne kadarlık bir mesafede kullanıyorsun? Ben genelde bilgisayara ortalama 3-4 metre mesafede kullanıyorum mesela.
Maalesef dibimde, laptopa takılı dongle. Direkt masada oynuyorum. Değişik olay, dongle sorunlu olsa 2 haftadır niye düzgün çalışsın.

Maalesef dibimde, laptopa takılı dongle. Direkt masada oynuyorum. Değişik olay, dongle sorunlu olsa 2 haftadır niye düzgün çalışsın.
Bir de farklı USB portlarında dene.

Hala aynı sorun varsa, gamepad'i bağladığın sırada laptop'a bluetooth ile bir veya birkaç cihaz bağlıyorsan, örneğin kulaklık gibi, onların bağlantısını sök. Yani gamepad'i bağladığında, laptop'a kablosuz olarak başka herhangi bir cihaz bağlı olmasın.

Benim de aklıma geldi, bluetooth klavyem var onu kapatıp deniyorum tekrar haber veririm şu ana kadar bir sorun olmadı. Ama birisi 2.4 diğeri bluetooth biraz saçma geldi. 8bitdo nun dongleları sorunlu sanırım redditte de diğer modellerde böyle saçmalıklar oluyormuş. Bakalım kesin olarak çözülürse haber veririm diğer arkadaşlar yaşarsa görmüş olur.

Saçma değil aslında. İki teknoloji de aynı frekans bandını kullanıyor. Haliyle, kabaca söylemek gerekirse, çakışma olabilir. Yani birbirlerinin çalışmasını etkileyebilirler.

Sen dediğim testi yap bakalım. Kablosuz cihaz olarak yalnızca gamepad olsun, başka herhangi bir kablosuz cihaz bağlama ve çalıştırma. Muhtemelen çözülecek sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…