Merhaba, bir süredir bilgisayarda kullanmak için oyun kolu arıyordum. Kol için 70 TL gibi bir bütçem vardı. Biraz araştırma yaptım ve risk alarak HepsiBurada dan 73,90 TL'ye satın aldım. Ürün aldıktan tam 10 saat sonra elime ulaştı. Ürünün kartondan kutusu bulunmuyor plastik bir kap içinde çıkıyor. Daha öncesinde birçok kez DS4 kullandım. Ürün tutuş ve ergonomi bakımından DS4 ile neredeyse aynı rahatlığa sahip. Farklı yönü ise tuşların sert olması normalde DS4'te tuşlara hafif dokunduğunuzda işlemi yapıyor fakat bu kolda tuşa daha sert dokunmanız gerekiyor. Ben 2 saat FİFA oynadıktan sonra buna da hemen alıştım. Tetik tuşlarının basımı güzel fakat DS4'te olduğu gibi araba sürerken az basayım yavaş gitsin mantığı bulunmuyor. Yazılım olarak ise Google'dan driverını bulmak çok kolay. Driverı kurunca titreşim aktif oluyor ve titreşimini çok beğendim. Kol tak çalıştır değil yani takıp oyuna giremiyorsunuz. Örneğin FİFA oynarken öncelikle X360 programını oyunun kurulu olduğu yere çıkartıyoruz. Daha sonra programı açıp kolun ayarlarını yapıyoruz ve oyuna giriyoruz. Genel olarak;
Artı Yönleri
Artı Yönleri
- Kablosuz kol için uygun fiyat.
- Tasarım ve Ergonomi.
- Yanında gelen şarj kablosu uzunluğu.
- Tuşlar biraz sert.
- Şarj olma ve bitme durumu DS4 ün 4 de 3'ü diyebilirim.
- Çekim mesafesi söyledikleri gibi 10 metre değil. 5 metre vardır yoktur USB ile arasına engel geçtiği zaman kopukluk yaşanıyor.
- Oyunlarda tek tek ayar yapmak gerekiyor yön hareketleri varsayılan da ters oluyor.