İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Ultimate C versiyonu var ben de. Yazılımı açıp USB ile bağlıyorum bir karşılık alamıyorum.

Ultimate C versiyonu var ben de. Yazılımı açıp USB ile bağlıyorum bir karşılık alamıyorum.
8BitDo Ultimate C'yi bağlayabileceğin tek yazılım 8BitDo Firmware Updater yazılımı. Bununla da yalnızca cihazda firmware güncellemesi yapabilirsin. Başka bir yazılıma bağlayamıyorsun bu cihazı.

Bu bilgiler üreticinin internet sitesinde mevcut.

Yazılımın linkini bırakıyorum:

Teşekkürler

Dünden beri test ediyorum bir kopma olmadı, sizin de düşündüğünüz gibi çakışmadan oluyormuş. Biraz kötü oldu klavyeyi hep kapatmam gerekiyor ama çok da işe yaramıyordu zaten oyun oynarken. Teşekkürler

Çözüldüğüne sevindim. Kablosuz aygıtlar kullanırken buna hep dikkat et. O an kullanılmasına gerek olmayan kablosuz aygıtları elinden geldiğince kapalı tut.

8BitDo'dan nefret edenlerin ağzına laf verilmemiş oldu böylece. Cihaz sağlam arkadaşlar.

Hem de ne sağlam, aşırı memnunum yani. Sürekli kullanasım geliyor, gamepadle oynanacak oyun arıyorum resmen . Mouse ile bitirdiğim oyunları tekrar bitireceğim şunun yüzünden. DPAD hissi, tetikler muazzam. ABXY sesli olması dışında kusursuz cihaz, bedavaya aldık resmen

Benim gamepad daha dün kargoya verildi. Gümrük ücretini eski düzenlemeye göre aldılardı. 940 TL'lik gamepad için toplamda 1410 TL ödemiştim. Siparişi 11 Ağustos'ta verdiğim için geçirirler belki. Problem çıkacak mı göreceğiz artık.

Gümrükten geçti

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben banggooddan aldım ürün 30 euro sınırına takılırsa nolur?

Sizce iade etmelimiyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…