İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Elinde 2C versiyonu olanlara bir sorum var, emin olmak için soruyorum. R2 ve L2 tuşları kademeli değil mi? Öyle olduğunu düşünerek C versiyonunu aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım.

Elinde 2C versiyonu olanlara bir sorum var, emin olmak için soruyorum. R2 ve L2 tuşları kademeli değil mi? Öyle olduğunu düşünerek C versiyonunu aldığımda hayal kırıklığına uğramıştım.
Evet kademeli. Daha önce cevaplamıştım bunu. Ekliyorum o mesajı aşağıya.

Ben de onaylayayım, gayet de iyi tetik hassasiyeti var. Forza gibi oyunlarda test ettim ayrıca Hardware Tester sitesinde de oldukça iyi değerlerde. Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum gerçekten çok memnunum, şu an ne kadar oldu bilmiyorum ama 2000 civarına geldiyse bile değer bence.

Kademeli dediğiniz ne oluyor tam olarak Ultimate C de olmayan bir özellik mi ?

En basit örnek forza oyununda gaza (tetik tuşu R2) az basarsanız yavaş gider çok basarsanız hızlı gider araç.
Kademeli dediğiniz ne oluyor tam olarak Ultimate C de olmayan bir özellik mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…