İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Sanırsam ilk halinin kablolu haliydi, 317 TL'ye düşmüştü ve 617 TL'ye alınıyordu vergiyle. Almadığım için kendime çok kızıyorum şu anda.

Çok kafam karıştı olmadığına neredeyse eminim. Edit: Az önce ürün elimdeyken çektiğim videoyu izledim. Normalde bahsettiğimiz özellik var mı bilmiyorum ama benim elimdeki üründe böyle bir şey olmadığına kesinlikle eminim.

Son düzenleme:
Şuan gümrük sorunu olmadan sorunsuzca sipariş edilebilir mi? Hiç yurtdışından almadım.

Sizdeki sorunlu üründür hocam o zaman ben 6 aydır kullanıyorum ve bu sorunu yaşayan ilk sizi duydum. Bu arada bendeki ürünün de RT tuşu yukarıdan basarken zorlanıyordu videosunu çekip attım biraz da zorlayınca para iadesi aldım. Şu an sorunsuz kullanıyorum ama

30 euro altına geliyosa sıkıntı çıkmaz ben 29 euroya aldım geçti gümrükten
AliExpress'ten mi aldın? Şuan AliExpress'te vergisiz 937 tl diyor, 30 euronun altında. Ama AliExpress çok şüpheli geliyor bana, sanki gümrük sıkıntısı yapabilecek görüntüsü var gibi. Bir hafta önce ürün Amazonda satıştaydı ama Türkiye'ye gönderimi yoktu, şimdi tamamen kaldırmışlar, sadece eski serinin Bluetooth olanı satılıyor.

Hocam ben AliExpress'ten ilk satın alma indirimi ile sipariş verdim. Muhtemelen hafta içi gümrüğe gelir. O kadar süre beklerim diyorsanız unutmazsam sıkıntı çıkıp çıkmadığını söylerim.

Hocam ben AliExpress'ten ilk satın alma indirimi ile sipariş verdim. Muhtemelen hafta içi gümrüğe gelir. O kadar süre beklerim diyorsanız unutmazsam sıkıntı çıkıp çıkmadığını söylerim.
Tamam, bilgi bekliyorum senden. Sıkıntı olmazsa benim de ilk siparişim olacak. Aslında ürün Amazon'a gelecek büyük ihtimal ama ne zaman gelir bilinmez. Alternatif olarak bu iki ürüne de kafayı koymuştum ama, Türkçe inceleme ve kullanan kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…