İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

1.5 hafta önce hem Amazon Almanya'dan hem de Amazon Türkiye'den almak için çok uğraştım fakat olmadı. Türkiye'ye gelirse bile AliExpress'tekinden pahalı olur herhalde. Alttaki ürünlerle kendinizi riske atmayın bence. Ultimate C modeli de güzel. her ne kadar bana gelen ürün epey bir hatalı olsa da.

Hocam ben AliExpress'ten ilk satın alma indirimi ile sipariş verdim. Muhtemelen hafta içi gümrüğe gelir. O kadar süre beklerim diyorsanız unutmazsam sıkıntı çıkıp çıkmadığını söylerim.
Hocam gelirse haber edin lütfen ben de alabilirim belki. Aldığınız yerin linkini atabilir misiniz ?

Ultimate 2c çıkmışken onu alacağım. Elimdeki f710 dan kurtulmam lazım

Hala 2C almayan, düşünmekte olan, karar veremeyen varsa alsın derim. Ben çok memnunum, 2 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntım olmadı. Tuşların hissiyatları müthiş, tetik hassasiyeti güzel, d-pad muhteşem kısacası süper cihaz. Ben 1300 TL aldım ilk çıktığında ama 2000' e kadar alınır hala arkasındayım. Sadece rahatsız eden demeyeyim de şöyle olsa 10 numara olur dediğim ABXY tuşları biraz eski duruyor tasarımsal olarak ve biraz da gürültülü onun dışında müthiş cihaz.

Hocam alınması gereken bir ürün olmasında hemfikirim zaten, ama AliExpress olması Çin'den gelmesi düşündürüyor beni. Gümrüğe takılması değil, para iadesi yapılmazsa o sıkıntı

Özellikle de kablosuz takıntınız yoksa kablolu model AliExpress'te ilk satın alma indirimiyle 1317 TL'ye denk geliyor. 1 ay Ultimate C kablosuz modelini kullanmıştım. Kesinlikle mükemmeldi. Fakat bendeki ürün aşırı saçma bir şekilde üretim hatalı (veya başka bir şey bilmiyorum)olduğu için iade etmiştim. Eğer şimdi sipariş ettiğim elime ulaşırsa muhtemelen 2 yıl belki de daha fazla kullanırım. 1.5 sene önce Trendyol'dan ucuza aldığım çakma PS kolunu bile yaklaşık 650 saat kullandım.

Hocam alınması gereken bir ürün olmasında hemfikirim zaten, ama AliExpress olması Çin'den gelmesi düşündürüyor beni. Gümrüğe takılması değil, para iadesi yapılmazsa o sıkıntı
Hocam ben de Aliexpressten aldım 10 günde geldi, satıcı güvenilir olursa sıkıntı olmaz. Ama üründe bir problem olur, iade nasıl olur bilemiyorum ben sorunsuz aldım. Ürün linkini atayım, buradan aldım. Satıcı Game Time Store 8 Ultimate Ultimate 2C kablosuz denetleyici PC için Windows 10 11 Android Hall etkisi ve ekstra tamponlar ile yeni renklerde mevcut - AliExpress 44

Banggooddan 1550ye aldım 300 lük kuponla

Eyvallah hocam da, linkteki fiyat 1.119tl diyor, 30 euroyu az geçmiş, sen aldığında fiyat böylemiydi?

Banggooddan 1550ye aldım 300 lük kuponla
Bangood'dan pc üzerinden mi sipariş verdim, telefondan girince hangi ürünü gitsem ürün bulunamadı diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…