İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Eyvallah hocam da, linkteki fiyat 1.119tl diyor, 30 euroyu az geçmiş, sen aldığında fiyat böylemiydi?

Bangood'dan pc üzerinden mi sipariş verdim, telefondan girince hangi ürünü gitsem ürün bulunamadı diyor
Ben 30 euro sınırından önce almıştım bir iki günle geçmişti. Sanırım şu an 30 u geçiyor dediğiniz gibi evet fark etmedim onu. Bazen satıcıyla görüşüp daha düşük girmesini isteyebiliyormuşsunuz ama benim bilgim yok.

30 Euronun altında buldum, satış puanı 5 yıldız, gümrük sorunu çıkar mı diye soru sordum, çıkmaz dedi.

Eyvallah hocam da, linkteki fiyat 1.119tl diyor, 30 euroyu az geçmiş, sen aldığında fiyat böylemiydi?

Bangood'dan pc üzerinden mi sipariş verdim, telefondan girince hangi ürünü gitsem ürün bulunamadı diyor
Benim bildiğim kadarıyla banggood Türkiye'ye artık ürün göndermiyor.

Benim bildiğim kadarıyla banggood Türkiye'ye artık ürün göndermiyor.
Galiba öyle. Bu arada Amazon'a birkaç ay içinde gelecekmiş ürün, Gizala Türkiye adlı satıcıya sordum, "Şuan stok problemi olduğundan Türkiye'ye gelmedi, ilerleyen aylarda gelebilir" dedi. Acaba AliExpress ile Amazon arasında bu ürün için çok fazla fiyat farkı olur mu?

Kargom gümrükten geçti hocam yüksek ihtimalle cumartesi sabah elimde olur. @Bold Pilot siz de gelirse haber verin demişsiniz ama herhalde gümrükten geçip geçmediğini öğrenmek istemişsiniz.

Aynen hocam, bir de siz siparişi hangi tarihte vermiştiniz? Büyük ihtimalle ben de AliExpress'den sipariş verecem, ilk alışveriş olacağı için ilkde sorunsuz olur diye düşünüyorum. Ayrıca aklıma takılan bir şey daha var, şimdi yılbaşı geliyor, acaba yoğunluktan dolayı gecikme olur mu diye düşünüyorum.

Gecikme olur mu bilmiyorum fakat ben gecikme olacağını düşünmüyorum. Siparişi 19 Ekim'de verdim 20 Ekim'de satıcı ürünü kargoya vermiş. Daha önce farklı şeyler aldığım zamanlarda genelde 2-3 gün sonra kargoya veriliyordu. Bu arada alacağınız ürünün 30 Euro'yu geçmemesine dikkat edin. Muhtemelen çok az da geçse kabul edilmeyebilir.

30 euro 1,116tl şuan, zaten ürün 800 veya 900 küsürlerde, geziniyor.

Ürüne sahip başka birisi varsa ölü bölge testi yapabilir mi? Az önce kablolu hali elime ulaştı ve ölü bölge testi sanırım anormal derecede yüksek çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…