İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Aradan 2 ay geçti, kontrolcü hala götürüyor mu?
Almayı planlıyorum.

Ben 15 gün önce aliexpressten aldım 2C yeni geldi. 9.nesil xbox controllerde bilgisayarda bluetooth üzerinden kullanıyorum. Valla xbox koluna gerek yok açıkçası. Pil derdi için bile tercih edilir. Butonları falan bir tık daha kalite geldi, ekstra tuşa sticklerin fonksiyonunu falan koydum basmak zor oluyordu bana, tercih edilir.

Amazonda satışta şu an sadece mor var zaten bende yeşil almıştım mecbur. Hemen hemen aldığım fiyata, linki bıraktım

@shockedblackguy

Hocam bir şey soracağım Bluetooth ile PC'ye bağlanıp oyun oynayamama durumu devam ediyor mu? Bir ihtimal yazılım güncellemesi gelmiştir düzelmiştir diye ümit ediyorum ama yoksa da yapacak bir şey yok.

Merhaba arkadaşlar, iki oyun kumandası arasında kararsız kaldım: 8Bitdo Ultimate 2C Wireless Controller ve MSI FORCE GC30 V2 Gamepad. İkisini de 1.800 TL’ye aldım, ama birini iade etmem gerekecek. Hangi modeli tercih etmem konusunda fikir verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

@Hungarde @titan_tit @Şişman Adam @Fallegan @YFK @

Hocam ben MSI kullanmadım ama baya bir araştırma sonucu 2C aldım ve çok memnunum. Aşırı teknik bilgim yok o yüzden net cevap veremem. Sadece araştırma sonucu en mantıklısı 2Cdi. MSI ile ilgili bir iki kötü yorum okumuştum ne olduğunu hatırlamıyorum o yüzden vazgeçmiştim.

Ps tarzı gamepadden Xbox tarzı gamepade geçiş yaparken alışmak zor olur mu acaba?

MSI tetik tuşlarını hiç beğenmediğim için almamıştım çok uygun fiyata bulup. Overgame Akasya mağazasında 1400TL olmuştu sanırım GC30V2.

Hiç zor değil bence.
Aslında biraz daha üstüne koyup Dualsense almak gerek ama bu bütçede 8bitdo yine iyi seçenek. Acaba Amazon'daki Dualsenseler orijinal mi? Orijinal olmayanlar çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…