İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Aslında biraz daha üstüne koyup Dualsense almak gerek ama bu bütçede 8bitdo yine iyi seçenek. Acaba Amazon'daki Dualsenseler orijinal mi? Orijinal olmayanlar çok var.
PC için Xbox onaylı bir kol almak şart bence. PS4 kolu kullanıyorum mecburen şu an, bazı oyunlar görmüyor. Yazılımla da uğraşmak istemiyorum.

PC için Xbox onaylı bir kol almak şart bence. PS4 kolu kullanıyorum mecburen şu an, bazı oyunlar görmüyor. Yazılımla da uğraşmak istemiyorum.
Harbi mi? Dualsense de mi aynı pc de?

Aslında biraz daha üstüne koyup Dualsense almak gerek ama bu bütçede 8bitdo yine iyi seçenek. Acaba Amazon'daki Dualsenseler orijinal mi? Orijinal olmayanlar çok var.
Hocam az daha dediğiniz 3.5k dualsense. O zaman dualsense alabilirdim ama 8bitdo 1300 e aldım 2 ay önce. Şimdi de 1600-1700 civarı. Yarı fiyatına çok iyi bir kol. Amazonda satıcıya dikkat etseniz yeter, amazon Türkiye satıcılı olsun mümkünse. Yorumlardan anlarsınız zaten.

Microsoft Windows ve Xbox'ı üreten şirket zaten. Uyumsuzluk olması normal. Ben Dualshock 4'te yaşadım büyük ihtimal DSense de aynıdır.
Aynen olabilir.

Dediğin gibi Amazon satıcıysa alıyorum, Prime üyesiyim bir de cüzi miktarda indirim oluyor. Amazonda da mor rengi var sadece, mor rengi alınır mı acaba, yoksa bekleyip diğer renkleri geldiğinde mi alsak

Amazon Türkiye satıcılı yok ki. Gönderici Amazon, satıcı Gizala.
Ya ölü bölge testini yaptınız mı? İlk mesajda bir test var ama konu sahibinin dediğini tam anlamadım.

Analogları tam dış bölgeye çekip yavaşça bir tur atıp aynı testi yapabilir misiniz?(Konu sahibi ve diğer arkadaşlar da paylaşmakta serbest tabi. Sadece size demiyorum).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodaki abi yapmış ama böyle değil. Yavaşça tam bir tur atılması lazım. Analoglarla tam bir daire çizeceksiniz yani.

Benim 9.nesil kol mesela yavaşça dediğim gibi yaparsam sol %10, sağ %8 çıkıyor. Videodaki gibi çılgın atarsam %14 e %12 gibi bir değer alıyorum. Bu koldaki değerleri merak ettim. Ona göre kutuyu açacağım.

Geçen sene HyperX Clutch Gamepad almıştım( Amazon.com.tr ). Onun analoglar mesela bu testte %2'yi görmüyordu ama bir gariplik vardı yani. Ya da analogoarı çok iyiydi. Onu da bağlantı sorunu ve tetik tuşlarının basış mesafesinin oldukça kısa olması sebebiyle iade etmiştim.

Amacım hem androidde hem windows'ta kullanabileceğim bir gamepad bulmaktı ama hem hall effect nanesini merak ediyorum hem de 1000hz polling rate'i tatmak istiyorum ama üstte attığım inceleme beni biraz tedirgin etti.

Hocam ben kablolu halini kullanıyorum. Bende durum biraz karışık. Geçen hafta dediğiniz gibi test yaptım %12-13 çıktı. Şimdi yaptım %15-16 çıktı. Sanırım yine bu konunun altında başka bir arkadaş da test yaptığında 12-13 arası bir şey çıktığını söylemişti.

Durum öyleyse sinmedi içime ya. Videoda Polling rate için de vadedileni vermiyor dedi. Hiç inceleme izlemeden almıştım. Neyse bakalım Gizala iade ederken sorun çıkaracak mı? ( Kutuyu açmadım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…