İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Sol 14 Sağ 15 civarı. Aldığımda yapmıştım.

Hocam ürün sahibi olduğumdan objektif olmak biraz zor. Yavaş yavaş yapınca 14.5 - 16 alıyorum. Stabil değerler genelde.

Son düzenleme:
Sol 14 Sağ 15 civarı. Aldığımda yapmıştım.

Hocam ürün sahibi olduğumdan objektif olmak biraz zor. Yavaş yavaş yapınca 14.5 - 16 alıyorum. Stabil değerler genelde.
Çok fazla yahu. Xbox kolunu genelde bu yönden gömerler, onun analoglarda da hall effect bile yok. Ona rağmen dediğim gibi.

Çok fazla yahu. Xbox kolunu genelde bu yönden gömerler, onun analoglarda da hall effect bile yok. Ona rağmen dediğim gibi.
Hocam bir şey diyemiyorum. Ben rahatsız olmadım. Yalnız FPS oynamıyorum. 3th person hikayeli oyunlar, forza, 2d oyunlar oynuyorum.

Hocam yazılmını indirip güncelleme yaptınız mı? Bende de indirmeden önce 15 çıkmıştı güncelleme yaptıktan sonraki ilk testte 12-13 gibi bir şey çıktı.
İlk gün yaptım. Hatta ilk zamanlarda 11-12 civarıydı. Artmış sanırım

Belli olmuyor ki. Hepsinden biraz oynuyorum.

Hocam FPS-shooter oyunları oynamıyorsanız sorun çıkaracağını sanmıyorum (ben herhangi bir sıkıntı yaşamadığım için siz de yaşamazsınız herhalde). Ölü bölge denilen şey tam olarak ne bilmiyorum ama test sitesindeki yuvarlağın dışına çıkması garip geldi. Asıl yuvarlağı tam doldurmaması sıkıntı yaratmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…