İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Oynuyorum ama rekabetçi modda değil. Hikaye modunu oynuyorum. Yok ben bi soğudum ya. Huzursuz oldum.

Amazon'dan sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. Circularity test değerleri bende de bayağı yüksek.

competitive FPS benzeri oyunlarda sıkıntı olabilir. Bununla beraber şu anda bu fiyata alınabilecek en iyi gamepad. 30€ limiti sebebiyle diğer alternatiflerin hiçbirini ne AliExpress ne de Amazon Türkiye'ye yolluyor. Yurt dışına çok çıkan veya tanıdık aracılığıyla getirebilecek arkadaşlar GameSir, Flydigi ürünlerine bakabilirler. Ek olarak circularity testteki hatanın sebebi anladığım kadarıyla firmware kaynaklı. Bazı firmalar sticklerde daire tabanlı hareketi temel alıyor bazıları ise kare üzerinden değerlendiriyor. Tam olarak sağa sola yukarı ve aşağı yönlerindeki değerleri bakarsanız tam daire içinde ve hatasız.

Son düzenleme:
İhtiyacı kalmayıp elinden çıkarmak isteyen hocam olursa fiyat da guzel olursa almak isterim.

İyi hocam niye kötü olsun. Ama sadece pes için gamepad'e bu kadar para vermek mantıklı mı sizce?
Sadece pes değil, Hades tarzı Third person oyunlar severim, shot em up ve hackand slash oyunlar favorim. F710 kablosuz gamepad ömrünü tamamladı, trigger tuşlar artık algılamıyor, futbolda oyuncuyu koşturamıyorum

Hocam bir şey soracağım Bluetooth ile PC'ye bağlanıp oyun oynayamama durumu devam ediyor mu? Bir ihtimal yazılım güncellemesi gelmiştir düzelmiştir diye ümit ediyorum ama yoksa da yapacak bir şey yok.
Oyunlarda tanımıyor fakat PS2 emulatörü tanımıştı. Büyük ihtimal
Hocam bir şey soracağım Bluetooth ile PC'ye bağlanıp oyun oynayamama durumu devam ediyor mu? Bir ihtimal yazılım güncellemesi gelmiştir düzelmiştir diye ümit ediyorum ama yoksa da yapacak bir şey yok.
Oyunlar tanımıyor fakat PS2 emulatöründe kullanabilmiştim, Titreşim çalışmamıştı. Daha önce Nintendo Wii kolunu Bluetooth üzerinden jotokey gibi bir programla kullanmıştım. Öyle bir yöntemle çalışır tahminim

Ben de Amazon'dan mor olanını sipariş ettim bugün elime ulaştı fakat test yaptığımda sizinki gibi aynı değerler çıkıyor fakat teste başlamadan önce joystickler çok hafif sağ üstte gözüküyor 0 deadzone modunda ise 0.00002 gibi bir değerde sağ da gözüküyor ikisi de iade etmeli miyim yoksa sizdedemi öyle.

Evet böyleymiş. Şu videoyu izleyip buraya yazmaya gelmiştim. Siz daha güzel açıklamışsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…