İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

@Exelance_TR + ve - tuşlarıyla lb ve rb ye aynı anda basılı tutup kalibrasyon modunu açabiliyorsunuz, kalibrasyon açıkken öndeki ışık yanıp sönüyor. Stickleri saat yönünde ve tersinde 2-3 kere çevirin, triggerlarada 2-3 kez bas çek yapıp tekrar kısayola basın. Cihaz rekalibrasyon yapsın. Sonrasında circularity testde %10 civarı simetrik değerler alıyorsanız normal eğer %20 lere çıkıyorsa sorunlu iade edin. No deadzone modunda ufak sapmalar normal.

Valla ben aldıktan sonra gördüm iade ettim bile gizala üzerinden aldım direkt kendi sitelerinden sorun yaşamadım Xbox kolu alacağım paraya biraz kıyıp üstüne batarya takacağım bir de ekstra olarak.

Arkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum, Amazon'da şu anda 1800 TL. Herhangi bir sorun yaşadınız mı ve önerir misiniz?
@Şişman Adam @Fallegan
Hiçbir sorun yaşamadım, hala öneriyorum. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi gamepadlerden birisi. Zaten konuda olabildiğince detaylı yazdılar, ben de eklemeler yaptım. Çok memnunum alabilirsiniz.

Arkadaşlar ürünü almayı düşünüyorum, Amazon'da şu anda 1800 TL. Herhangi bir sorun yaşadınız mı ve önerir misiniz?
@Şişman Adam @Fallegan
Hala herhangi bir sorun yaşamadan kullanıyorum. Ancak benim kullanım sıklığım düşük. Oyun oynamaya ortalama haftada 1-2 gün ve birkaç saat vakit ayırıyorum. Fazlası olmuyor. O yüzden muhtemelen ortalama bir oyuncudan daha uzun ömürlü kullanacağımı düşünüyorum bu gamepad'i.

Üründen hala memnunum. Tavsiye ederim.

Hiçbir sorun yaşamadım, hala öneriyorum. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi gamepadlerden birisi. Zaten konuda olabildiğince detaylı yazdılar, ben de eklemeler yaptım. Çok memnunum alabilirsiniz.
Selamlar. Acikcasi Xbox Gamepad Gen 9. mu bunu alayim diye baya kafam karisti. Suanda kullandigim Monster Bluetooth Gamepad bluetooth uzerinden cok iyi calisiyor ve Xbox kontrolcusu olarak goruyor sistem. Bu kolu da sistem ayni sekilde Xbox Kontrolcusu olarak gorecek mi? Kafam karisti biraz ozellikle dongle baglantisindan dolayi.

Yani garanti ve belki uzun ömürlülük olarak 9. nesil daha öndedir ama fonksiyon ve kullanım olarak ben fark göremedim. Hatta 8bitdo daha önde. İkisini de deneyimledim. Bluetooth üzerinden bilgisayara bağlansa da kullanılmıyor, dongle ile kullanıyoruz. Xbox kolu olarak gözüküyor kol o yüzden hiçbir oyunda sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Monsterdan memnunsanız kullanmaya devam edin zaten.

Memnunum ama aradaki kalite farkini deneyimleyince is degisebilir acikcasi. Cok arada kaldim 2C Ultimate urunun adi suan mevcut Amazon’da. Yalniz suan gidip fiyatlarina baktim 30 dolar diyor 8Bitdo icin. Xbox Gamepad ise 60 dolar ancak kendi sitelerinde indirim yapmislar 45 dolar olmus. Tabi Amerika fiyati ama bizim burada fiyatlar gercekten sacmalik. 8Bitdo’nun maksimum 1200-1300, Xbox Gamepad’in de 1900-2000 olmasi gerekiyor normalde.

Birde sormayi unuttum. Dongle’i taktigimiz zaman direkt Xbox Kontrolcusu olarak mi goruyor hocam? Baya onemli benim icin acikcasi bu detay. Eski kollarimdan dolayi acikcasi biktim baska tip kontrolcu olarak gormesinden pc’lerin.

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum.

Özellikle F710'dan sonra kablosuz iletimin çok daha anlık olduğunu hissettim. 1800liraya...

Hall effect
Ekstra tuş
1.000 polling rate
Kablosuz özellik
Bluetooth

Bulamazsınız.

Keşke ekstra tuşları önde değil de altta olsaydı ve gamepad yarım santim daha geniş olsaydı. Elime biraz küçük geldi.

Benim 2C Ultimate ile alakalı en büyük eleştirim titreşim motoru. Çok zayıf ve dandik hissettiriyor.

Kardeşim bir şey sorabilir miyim? Bu açma düğmesinin altındaki 2 tuş ne işe yarıyor tam olarak bir de turbom modu falan nasıl açılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…