İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Şarj ederken direkt kabloyu takıyor muyuz?
Ben ilk defa şarj edecektim. Şarja taktım bir süre sonra olmamış sanki. Bilgi verebilir misiniz? Bir de şarj süresi kaç saat?

@By Mount, ben ürünü sallarken bir ses gelmiyor. Sen tekrar sallamayı dene ama denerken tuşları da bir yandan elinle tutarak dene. Belki tuşlar hafiften oynuyordur. Ama buna rağmen bir ses geliyorsa belki de kargo sürecinde zarar görmüş olabilir ürün.

Şarj ederken direkt kabloyu takıyor muyuz?
Ben ilk defa şarj edecektim. Şarja taktım bir süre sonra olmamış sanki. Bilgi verebilir misiniz? Bir de şarj süresi kaç saat?
Evet şarj ederken sadece kabloyu takıyorsun ve bir kırmızı ışık yanıyor. Kırmızı ışık söndüğünde şarj etme işlemi de bitmiş oluyor. Şarj etme süresi hiç ölçmedim ama uzun sürmüyordu.

Ben takıyorum yabıyor ışık 10 saniye sonra falan sönüyor ama şarj dolu değil.

O zaman sana gelen ürün bozuk olabilir. Çünkü 10 saniye gibi bir sürede kırmızı ışığın sönmemesi gerekiyor. Ben bunu yaşamıyorum.

İnşallah öyle değildir. Şarj yerinin yanındaki küçük tuş ne işe yarıyor.

Birkaç gün önce Şeftali hariç diğer renkler stoklara girmişti Amazon'da, dün Mint rengini sipariş verdim, yarın ulaşacak. Bakalım nasıl bir gamepad, inşaallah F710'u aratmaz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben gamepad aldım Amazon üzerinden fakat konudaki linke girerek indirdiğim program çalışmıyor. Bu hatanın çözümü var mı? Tekrar çalıştırmak istediğimde Çince yazı çıkıyor fakat prgram açılmıyor.

Arkadaşlar ben gamepad aldım Amazon üzerinden fakat konudaki linke girerek indirdiğim program çalışmıyor. Bu hatanın çözümü var mı? Tekrar çalıştırmak istediğimde Çince yazı çıkıyor fakat prgram açılmıyor.
''an error occurred, please contact the developer. belirtilen bağlama kısıtlamalarıyla eşleşen advancesuper.mainwindow türündeki oluşturucuyu çağırma işlemi özel durum döndürdü.''

Son düzenleme:
@Hakanbay, inceleme konusunu açtığım günde indirmiş olduğum yazılım hâlâ bilgisayarımda mevcut ve sorunsuz çalışıyor. Ancak bu mesajını gördükten sonra siteden tekrar indirip denediğimde ben de seninle benzer hatayı aldım.

Yani şu an eskiden indirmiş olduğum mevcut yazılım hâlâ çalışmaya devam ediyor ama yeni indirdiğim maalesef çalışmıyor.

İstersen bu sorun için bir konu aç.

yazılımın önceki sürümünü nasıl bulabiliriz veya bu siteye yükleyebilirsen çok iyi olur, aynı sorunu ben de yaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…