İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Madem öyle, bende şu an çalışan yazılımı Google Drive üzerinden paylaşıyorum o zaman arkadaşlar. Ancak yine de 8BitDo'nun sitesinden ara sıra kontrol edin ve kendi sitesinde yazılım güncellendiyse ve sorun çözüldüyse güncel yazılımı kullanın.

Google Drive linki:

VirusTotal sonucu:

üff, en sevdiğim. Soslu fırınlanmış backdoor. Hemen indiriyorum

Attığınız software çalıştı. Çok teşekkür ediyorum. Güncelleme yokmuş aslında boşuna uğraşmışım ama en azından çalışan bir sürüm buldum.

Son düzenleme:
hocam sağolun tesekkürler destek ekibiyle iletişime geçtim sonuclanırsa buraya yazarım şimdilik bu işimi gördü.

Aldığıma biraz pişman oldum, efootball oyununda işaret parmaklarımın uçları ''LB-RB'' tuşları yerine küçük olan ''L4-R4'' tuşları üzerine geliyor. Yani ''LB-RB'' tuşlarına rahat basamıyorum, arada küçük tuşlara da basılıyor ister istemez. XYBA tuşları F710'a göre bir tık sert ve sesli ama oynayışa engel değil. DPAD'i 8 köşeli yapsaydılar daha iyi olurdu. Herhalde bu gamepadi alanların çoğu football dışındaki oyunlar için kullanıyorlar, tam olarak football için dizayn edilmemiş.

Aynı hatayı bende alıyorum attıgınız linkteki programı acmama ragmen aynı sorun devam ediyor ne yapmam lazım.

Aynı sorun devam etmekte
Üstte yollanan drive linki ile update yapabildim ama macro tuşları mapping hala yapamıyorum o sayfa açılmıyor dahi, 8bitdonun kendi sitesinde ultimate software ve firmware updater indirdiğimde gamepad kendi kendine titriyor ve gamepadi kablo ile bağlayın yazısı hiç gitmiyor. Çözüm bulabilen var mı?

Macro tuşları ile mapping yapabilmem dışında sorunlar aynı. Doğru şekilde mapping yaptınız emin misiniz?

Hocam bugün Amazon Prime ile denem sürümü başlatıp aldım sırf hızlı gelsin diye ama programı hata veriyor zaten ben Linux kullanırken çalışmıyordu Linux problemi dedim meğer direkt sorunlu çalışıyormuş. Verdiğiniz eski sürüm de çalışmıyor bu gamepad de makro ve ayar işini nasıl çözeceğiz?

Hocam siz nasıl çalıştırdınız bende iki sürüm de çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz?

Hocam bende de 10 saniye sonra gidiyor ben anlamadım şarjı yüksek diye mi acaba yazılımı da kurulmuyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle üreticinin sitesinden kontrol ederseniz Ultimate 2C modeli için yalnızca "8BitDo Ultimate Software V2" yazılımını kullanmamız söyleniyor. Bu yazılımın diğer versiyonları Ultimate 2C için uyumlu değil. Ben de diğer versiyonları denediğimde gamepad'i bağlayamıyorum.

Google Drive üzerinden paylaştığım yazılımı çalıştıranlar olmuş, ben de hala aktif olarak çalıştırabiliyorum. Şayet Google Driver ile paylaştığım halini de çalıştıramıyorsanız, bence bu sorun için ekran görüntülerini de paylaşarak forumda bir konu açın veya üreticiye mail göndererek destek isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…