İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

ben gönderdim bana çalışan sürüm verdi ama keymap kısmını açamıyorum r4 ve l4 ya da 0 ölü bölge kullanamayacak mıyım?

Link şu:

Ultimate Software v2 yalnızca güncelleme işine yarıyor galiba? Başka bir özelliğini bulamadım.

Bende sıfır ölü bölge modu düzgün çalışmıyor + ve - tuşlarına basılı tutuyorum iki kere titreşiyor ama hala sitede daireyi tam kaplamıyor.

Ultimate software V2 yalnızca güncelleme işine yarıyor galiba? Başka bir özelliğini bulamadım.

Sadece Firmware güncelliyor hocam. Tuş atamak için altta kare logolu tuşa basılı tutun ve atayacağınız X/Y/B/A tuşlarından birine basılı tutun ışık yanıp söndüğünü görünce r4/l4 hangisine atamak istiyorsanız ona basın ve elinizi sakın bırakmayın R4 veya L4 bastınktan sonra tuş ataması yapıyorsunuz ama şarjı sadece LED üzerinden takip edebiliyorsunuz triggerda da ufak bir deadzon var onun dışında gayet güzel ve bu fiyata rakipsiz. Uygulaması olmayışı üzdü ama çok kullanışlı o yüzden sıkıntı değil.

Uygulamasını bence ilerleyen zamanlarda getirirler.

8 bitdo 2C'nin gamepad tester'da bu kadar yüksek error rate verme nedeni analogların bildiğimiz gibi yuvarlak değil kare şeklinde bir şekil çizmesi kaynaklı. Alanı taşırmadan dairesel hareketlerle bunu görüyoruz kısaca deadzone oranı yüksek değil. İyi inceleme elinize sağlık.

Analog tarafında deadzone yok gibi bir şey azıcık ittirip değerleri takip edin bayağı yok neredeyse, trigger tarafında da ufacık bir şey var ama rahatsız etmiyor.

İfadeler: DMN
Bilgilendirme için teşekkür ederim, öğrenmiş olduk.

İfadeler: DMN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…