İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Ben ürünü iade vermek istiyorum, 30 Kasım'da teslim aldım, iade kabul eder mi acaba? 14 gün süresi var diye biliyorum. Gamepadi Efootball için almıştım, ancak futbol oyununda hakimiyet olarak futbol oyunlarına göre pek stabil değil. Özellikle Dpad olarak. Diğer oyunlarda sıkıntı yok.

İade edersiniz hocam koşulsuz iade üzerinden hallolur diye düşünüyorum.

İade edersiniz hocam koşulsuz iade üzerinden hallolur diye düşünüyorum.
Ayrıca ölü bölge testi de yaptım, fazla çıktı, pek anlamam ama idare eder mi bilmiyorum. Gerçi analoglarla pek işim olmuyor ama efootbalda D-Pad kullanarak oyuncuyu düz koştururken oyuncu birkaç defa çarpraz yukarı veya aşağı doğru yönelerek koştu. Bugün birkaç maç yapıp tekrar deneyeceğim, yine yaparsa iade yolu gözükecek. Valla ergonomi olarak hiç bu kadar memnun olmamıştım, ele oturması, terletmemesi tam istediğimi buldum derken, ne yazık ki D-Pad istediğim gibi çıkmadı. Şu D-Pad daire içinde bütünleşik yapılabilirdi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-10 211752.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 99

Hocam onun sebebi alandan dışarı çıkması eğer analogları çemberde ayarlarsanız 2.4 değerinde çıkıyor yani ölü bölge neredeyse yok.

Hocam onun sebebi alandan dışarı çıkması eğer analogları çemberde ayarlarsanız 2.4 değerinde çıkıyor yani ölü bölge neredeyse yok.
Yani çemberi taşırmadan mı döndürmem gerek? Bir de kaç değerden sonra ölü bölge sayılıyor?

Hocalarım, ilk sayfadaki konu sahibi arkadaşımızın attığı linkten almaya çalıştığımda ürün bölgenize sevk edilemiyor tarzı bir şey çıkıyor ne yapmam lazım? Başka nereden almak şuan mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…