İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Şu mesajımdakini de deneyebilirsin. Hala olmuyorsa 8BitDo'ya mail gönderip destek talep edebilirsin.

Tr den alın Amazon satıyor beğenmezsen iade edersin hem taksitli

Merhaba arkadaşlar bende aldım Kol geldi . Aşırı hoşuma gitti. Xbox koluna göre bir tık küçük almadan önce de yorumlarda görmüştüm o yüzden biraz tereddüt etmiştim ama sorun yok . Rahatsız etmiyor . Hiç uygulama vs kurmadım güncelleme falan da yapmadım. Pes 13 kuruluydu PC de onda denedim direkt. Sorunsuz PC ye USB si ile bağlandı. Gecikme vs de yok şuanlik bayağı iyi gibi.

Sadece Gametester den testi yaptım ilk test gayet iyi her şey 0 joystick ler falan ama Tek sorun. Sorun mu bilmiyorum ölü bölge testi böyle çıkıyor. Sorun olur mu bu değerler? Offline olarak FIFA , pes ve cod vs oynuyorum online oyunlarla işim yok kendim zevk için oynuyorum ..

Dosya Ekleri

• IMG_20250104_194825.jpg
    247,5 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_20250104_194911.jpg
    512,4 KB · Görüntüleme: 85
Hemen hemen aynı değerler benim gamepadde de var. Çok kafaya takmadım, 1800 tl için iadeyle uğraşmaya değmez diye kullanmaya devam ediyorum

Hemen hemen aynı değerler benim gamepadde de var. Çok kafaya takmadım, 1800 tl için iadeyle uğraşmaya değmez diye kullanmaya devam ediyorum
Eyvallah. Ben de hiç o testi yapmamıştım diğer gamepad lerimde ölü bölge testini yani ilk kez yaptım

Eyvallah. Ben de hiç o testi yapmamıştım diğer gamepad lerimde ölü bölge testini yani ilk kez yaptım
Tek sorunum D-padine yeterince alışamadım, D-Pad daha iyi olabilirdi, köşegenli olabilirdi. Bunda retro tarzı yapmışlar, Nintendo gibi. Ya da Sony gibi yapabilirdi.

Tek sorunum D-padine yeterince alışamadım, D-Pad daha iyi olabilirdi, köşegenli olabilirdi. Bunda retro tarzı yapmışlar, Nintendo gibi. Ya da Sony gibi yapabilirdi.
D padle pek işim olmadığı için pek önemsemiyorum ama onu çok kullananlar için evet biraz daha iyi olabilirdi fark ettim

joystick yapısından dolayı sonuç öyle çıkıyor hareket ettirirken anlarsın zaten tam bir şekilde yuvarlak değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…