İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Analog tuşu kaygan olduğu için analog koruyucu almak lazım ama bir türlü bulamadım...

Analog tuşu kaygan olduğu için analog koruyucu almak lazım ama bir türlü bulamadım...

Gizalanın sitesinde var ama buna uyar mı bilmiyorum bir desteğe sorun isterseniz.

Gizalanın sitesinde var ama buna uyar mı bilmiyorum bir desteğe sorun isterseniz.
O sitenin çalışanları genelde bilgisiz oluyor, daha önce bir şey sorduğumda yanlış bilgi verdiler. Geçen gün de Nintendo analog koruyucular 8Bitdo'ya uyar mı diye sordum, yok uymaz PS4 koruyucuları uyar diye cevap verdiler. Halbuki PS4 analog koruyucuları çok gevşek geliyor.

O zaman alıp kullanan biri yazsın size ona göre almanızda fayda var.

Temu'dan 900'e SMX X15 mi yoksa 1.500'e 2C almak mı sizce?
2 sini deneyimleyen birinin cevap vermesi lazım

2 sene önce Xbox Series X zamanı almıştım 9. nesile ama uymamıştı tam kullanmamıştım. Bu kola cuk oturdu sanki bunun için yapılmış gibi

Dosya Ekleri

• IMG_20250122_021520.jpg
    185,1 KB · Görüntüleme: 57
2 sene önce Xbox Series X zamanı almıştım 9. nesile ama uymamıştı tam kullanmamıştım. Bu kola cuk oturdu sanki bunun için yapılmış gibi
Ucuz bir Xbox analog koruyucu bulup deneyeyim o zaman teşekkürler. 8Bitdo'nun analogları biraz alçak, koruyucu takınca analogu çevirirken koruyucu gamepade sürtmüyor mu?
Edit: Koruyucunun renkleri gamepade çok güzel uymuş.

Hocam Xbox Gamepad'lerde sürtünüyordu asıl o yüzden 9 ve 8 nesil kollarımda bu ürünleri kullanamadım bunda aksine hiç sürtünme yok o kadar güzel oturdu ki. Ben nasıl böyle oturduğunu hayret ettim bunun için yaratılmış resmen

Bu arada evet son dediğiniz cümle aynen doğru çok güzel uyuştu Gamepad'le koruyucu

+ Ve tuşlarına basılı tutulduğunda kol titriyor ve sanırım başka bir moda geçiyor nedir bu?

@emrhntd
Hassas 1000 Hz moduna geçiyor diye biliyorum. Ama bunun normal c olanında mi yoksa bunda mi öyleydi şuan onu hatırlayamıyorum. Birinde sadece + - ye basınca geçiyordu. Diğerinde lb+rb ve + - dördüne aynı anda basınca geçiyordu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…