İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

2C kullanıyorum sadece + ve basınca oluyor sizce açılmalı mı?

Rica ederim akşam denerim olmadı. Ama siz denediğinizde fark hissettiniz mi?

Anladım hayırlı olsun Ben 20 gündür falan kullanıyorum gayet memnunum daha hiç şarja takmadım her gün açmıyorum tabii malum evde çocuklar şu ana kadar toplamda 10 saat falan açık kalmıştır. Geldiğinde de şarja takmadım hiç şarj olmadı yani hala daha bir şarj azalması yok. Bu arada gamepadtester sitesinden ölü bölge böyle testi yapıp paylaşabilir misiniz buraya . Çok merak ediyorum ölü bölge sizde kart çıkacak Ben de 15-17 arası çıktı mesela

Daha normal modda bile kullanmadım yeni açtım kutusunu farkı anlayabilecek durumda değilim üzgünüm

Yuvarlaktan taşırmadan test yaparsanız ölü bölge az çıkıyor, tamamen çevirince bende de 15 çıkıyor. Bu arada her gün kullanınca şarjı yaklaşık 10 gün gidiyor çok iyi.

Yuvarlaktan taşırmadan test yaparsanız ölü bölge az çıkıyor, tamamen çevirince bende de 15 çıkıyor. Bu arada her gün kullanınca şarjı yaklaşık 10 gün gidiyor çok iyi.
Valla uer türlü denedim fark yok zaten rekabetçi adam değilim 40 ını geçmiş kendi başına offline takılan adamın drift vs olmadığı sürece ( ki Hall efectli zaten) çokta önemi yok

Bu arada dediğiniz gibi Şarj olarak gerçekten çok iyi cihaz.

dediğiniz gibi değerler yüksek çıkıyor o moda alınca 1-2 azalıyor sadece ama bi etkisinin olduğunu düşünmüyorum yani en azından offline için

dediğiniz gibi değerler yüksek çıkıyor o moda alınca 1-2 azalıyor sadece ama bi etkisinin olduğunu düşünmüyorum yani en azından offline için
evet hocam öyle . sorun etmiyorum zaten de merak etmiştim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…