İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

8Bitdo Ultimate 2C Wireless Controller alicam 2 adet pc de ikisini aynı anda kullanabiliyormuyum.Arkadasimla ayni anda fifa tarzi oyun oynayabilirmiyim ?

8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller alacağım 2 adet PC de ikisini aynı anda kullanabiliyor muyum

Kullanılır Büyük ihtimal neden kullanılmasın ki Ama çakışma yapar mı Şimdi onu düşündüm birkaç yerde öyle bir şey okumuştum bu adaptörlü kollarda

Kullanılır Büyük ihtimal neden kullanılmasın ki Ama çakışma yapar mı Şimdi onu düşündüm birkaç yerde öyle bir şey okumuştum bu adaptörlü kollarda
Dandik marka almıştım zamaninda ama olmamıştı şimdi ikilemde kaldım

Hocam merhaba dün bende aldım bugun geldi macro ayarlama olayı nasıl yapılıyor acaba ?

Dostlar ben ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Üründe sorun yok ama şarja taktığımda önce şarj girişinin sağındaki kırmızı ışık yanıyor. Yaklaşık 10 saniye sonra falan sönüyor. Herkeste böyle mi yoksa bende mi sorun var?

Düzeltme: Ürünün şarjı dolmuş ama bluetooth ile bağlandığımda %30 gösteriyordu. Bağlantıyı kesip tekrar bağladığımda düzeldi.

Son düzenleme:
kahverengi rengilni alıp 1 hafta sınra iade ettim fifada l1 çalışmıyor

kahverengi rengilni alıp 1 hafta sınra iade ettim fifada l1 çalışmıyor
Ben tam 30 gün sonra iade ettim. İyi güzel kol ama Dpad tuşları çok sert ve ses yapıyor bir de bir tık küçük Xbox kol dan sonra

Selamünaleyküm rcps 3 emülatöründe oynamak için almayı düşünüyorum. Sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…