İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Hocam aldıysanız sarj durumuna nasıl bakabiliyoruz
Selamlar, Ağustostan beri kullanıyorum. Şarjına bakmak için ya telefona ya da bilgisayara bluetooth ile bağlamanız gerekiyor. Başka bir yolunu bulamadım. Ama şu ana kadar hiç baktın mı derseniz bakmadım. Çok uzun saatler gidiyor belki 30-40 civarı. Gamepad şarj girişinin olduğu yerde de kırmızı ışık yanıyor eğer şarjı %20 altına düştüyse o zaman 2 saat civarı takıp tekrar kullanmaya devam ediyorum. Kolu da şiddetle öneririm çok memnunum

Merhaba bende almayı düşünüyorum.Amazonda satılıyor sanırım ordan alacağım. Bu konuda bazı kişiler sorunlardan bahsetmiş siz şuana kadar hiç bir sorun yaşadınızmı kafamda soru işareti kalsın istemiyorum ve şuanki fiyatını hak eder mi sizce? 1.800 tl.
Spider Man, Fc25 gibi oyunlar oynayacağım siz hangi oyunlarda oynadınız?

Ne tarz sorunlar onları da belirtirsen spesifik olarak yorumlayabilirim ama genel olarak hiç problem yaşamadığımı rahatça söyleyebilirim. Her şeyinden memnunum, sadece kontrolcü uzmanı değilim yani onlarca ürün kullanmadım ama Dualsense ve Xbox 9.Nesil kullandım onların yanına yerleştiririm rahatça. Şarjlı olmasıyla xboxı geçiyor, cihaz çok hafif kullanımı çok rahat ve ergonomik. D-pad hissiyatı çok iyi, hall effect trigger ve hall effect joystickler ile drift ihtimali çok çok düşük diğer gamepadlere göre. Şarj süresi muhteşem, 40 saat civarı gidiyor (net ölçmedim tahmini).

Teşekkür ederim dostum.Bende alacağım

Merhaba ben aldım 2 aydır kullanıyorum aşırı memnunum sadece ölü bölge testini yapamadım tam taşar halde %15'e yakın hata aldım. Ben mi yanlış yaptım?
Bu arada ölü bölge problemi de hiç yaşamadım.

Doğru hocam, o civarlarda çıkıyor. 12-13 civarı bende de.

Driver üzerinden tuş atama yapamıyor muyuz?
Driver üzerinden sadece yazılım güncellemesi yapılıyor. Ultimate ve Ultimate 2 modellerinde yazılım üzerinden ayar yapılıyor.

Driver üzerinden sadece yazılım güncellemesi yapılıyor. Ultimate ve Ultimate 2 modellerinde yazılım üzerinden ayar yapılıyor.
R4+L3 kombinasyonu yaparak R4'e L3'ü atadım ama geri alamıyorum. Nasıl yapabilirim biliyor musunuz?

R4+L3 kombinasyonu yaparak R4'e L3'ü atadım ama geri alamıyorum. Nasıl yapabilirim biliyor musunuz?
Tamamdır Çözdüm. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…