İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

R4+L3 kombinasyonu yaparak R4'e L3'ü atadım ama geri alamıyorum. Nasıl yapabilirim biliyor musunuz?

Tamamdır Çözdüm. Teşekkürler
Sevindim, bu arada resetlemek / unbind yapmak arkadaşlar için R4 veya L4 basılı tutarken Kare butonuna basmanız yeterli, bu makroyu siler.

Sevindim, bu arada resetlemek / unbind yapmak arkadaşlar için R4 veya L4 basılı tutarken Kare butonuna basmanız yeterli, bu makroyu siler.
Aynen fark ettim teşekkürler. Peki o yıldız ve kare tuşların başka özellikleri var mı. Yoksa atamak için fazladan herhangi tuşlar mı?

Aynen fark ettim teşekkürler. Peki o yıldız ve kare tuşların başka özellikleri var mı. Yoksa atamak için fazladan herhangi tuşlar mı?
Evet atama yapmak için kullanıyoruz + olarak 0 deadzone modunu açabiliyoruz ama ben uzmanı sayılmam.

+ , - , LB , RB tuşlarına basılı tuttuğumuzda stickleri / analogları kalibre ediyor.

+ ve - tuşlarına basılı tuttuğumuzda zero deadzone moduna geçiyor, fps oyunlarında vesaire daha iyi doğruluk ve hassasiyet için kullanılabilir ama hiç kullanmadım.

Hocam şarj nerede yazıyor uygulamada göremedim ben.

Hocam şarj nerede yazıyor uygulamada göremedim ben.
Hocam driver sadece yazılımı güncellemek için kullanılıyor başka bir işlevi yok. Dongle ve gamepad güncellemesini yaptıktan sonra kaldırabilirsiniz. Şarjını görmek için gamepad type c girişinin yanındaki led e bakmanız gerekiyor. Kırmızı yanıyorsa şarjı azdır 1 1.5 saaat civarı doldurun yeter. 20-25 saat gidiyor en az. Net olarak görmek istiyorsanız bluetooth olarak bağlayıp görebilirsiniz ama bilgisayarda bluetooth ile kullanılmıyor tabii ki.

Teşekkürler yanıtınız için, Type-C girişinin yanındaki LED bende yeşil yanmıyor, fakat girişin içinde yeşil bir ışık var. Bluetooth ile baktım %58 şarjım varmış. Ölü bölge testide tam dediğiniz gibi, sizinkiler ile aynı.

Şarjı azaldığında kırmızı yanar, taktığınızda doluysa yeşil yanar.

Merhaba iOS cihaza bağlayabiliyor muyuz? Deadzone oranı yüksek diye tavsiye etmeyenler görmüştüm sıfır deadzone modunda herhangi bir eksisi oluyor mu?

Merhaba iOS cihaza bağlayabiliyor muyuz? Deadzone oranı yüksek diye tavsiye etmeyenler görmüştüm sıfır deadzone modunda herhangi bir eksisi oluyor mu?
Test etmedim ama mobil cihazlarda bluetooth ile kullanılabiliyor. PC ye bluetooth ile bağlanıyor fakat kullanamıyorsunuz.

Zero deadzone hiç kullanmadım daha çok yüksek doğruluk ve hassasiyet gerektiren oyunlarda kullanıyorlar fps tarzı, ben açtığımda deadzone %13-15 arasından %7-10 arasına düştü çalışıyor diyebiliriz. Sadece sol analogta sürekli ufak hareketler vardı, belki özelliğin olayıdır bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…