İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Merhaba, 8BitDo Ultimate 2C Wireless modeliyle hiç FIFA 25 ve ya Forza 4 oynayan oldu mu? Ekstra software’e ihtiyaç var mı yoksa direkt tanıyor mu ve bir arkadaş FIFA’da L1 çalışmıyor iade ettim yazdı bu doğru mu?

FIFA 24 oynuyorum tanımada bir problem çıkıyor direkt tanıyor.

Hiçbir oyunda ekstra bir uygulamaya ihtiyaç duymadım, direkt Xbox kolu olarak tanıyor. Fifa 23 24, forza 4 5, sony oyunları vs denedim.

Hiçbir oyunda ekstra bir uygulamaya ihtiyaç duymadım, direkt Xbox kolu olarak tanıyor. Fifa 23 24, forza 4 5, sony oyunları vs denedim.
Teşekkür ederim, yukarıda bi arkadaş FIFA'da L1 tanınmıyor diyince bi' korkuttu da ondan sordum.

Bu ürünü aldım.Önerileriniz var mıdır bilmem gereken
Şarjı üzerindeki led kırmızı ise az demek, 1.5 2 saat içinde doluyor. Makro olayları var hemen yukarıda anlatmıştım ezberimde yok. Onun dışında ekstra bir özellik yok, iyi kullanımlar

D-Input ve joystick geçişini nasıl yapabilirim.

Ben de hikayeli oyunlar için alacağım, zira bunda aim alınca adama kilitlenme gibi bir olay var mı?

Ben de hikayeli oyunlar için alacağım, zira bunda aim alınca adama kilitlenme gibi bir olay var mı?
Onu oyun icinden ayarliyorsun. Gow R icin oyle en azindan.

Sarjini % olarak gorebiliyor muyuz bu urunun? Driver uzerinde sadece Update bolgesi var. @Şişman Adam @Fallegan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…