İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Sarjini % olarak gorebiliyor muyuz bu urunun? Driver uzerinde sadece Update bolgesi var. @Şişman Adam @Fallegan
Her ne kadar bu cihaz bluetooth ile PC'de kullanılamıyorsa da bluetooth ile bilgisayara bağlayabiliyorsun. Bilgisayara bluetooth ile bağladıktan sonra şarj yüzdesini gösteriyor Windows.

Her oyunda var mı bilginiz var mı? Ben zamanında çok kullandım gamepad şimdi PC kol alacağım.
"PC kol" dediğimiz cihaz ile "gamepad" dediğimiz cihaz farklı cihazlar değil. Nişan alma konusunda yardım istiyorsan oynayacağın oyunun ayarlarını kurcalayacaksın. Eğer oyunda nişan yardımı varsa kullanırsın. Nişan yardımı yoksa kullanamazsın. Nişan yardımı oyunların ayarlarında oluyor, gamepad'lerde değil.

İfadeler: xBN

The Last of Us oyunun da nişan alma olayı nasıl? Şarj durumu, ve şu an memnun musunuz 1975 ₺ satın alacağım.

Bilgisayar Bluetooth acik iken gormuyor. Telefona baglaniyor ama PC'de gorunmuyor. Telefonda ise şarj gostermiyor.

The Last of Us oyunun da nişan alma olayı nasıl? Şarj durumu, ve şu an memnun musunuz 1975 ₺ satın alacağım.
Nişan yardımı dediğiniz şey oynadığınız oyunda varsa çalışır, kolun içinde onu ayarlayan bir çip vs. yok yani. God Of War: Ragnarok isimli oyunda, oyunun içinde bulunan bir özellik o. Sağ joyistike tıklayınca düşmana kitleniyor. Çoğu oyunda oluyor ama gamepadlar için nişan yardımı.
Bilgisayar Bluetooth acik iken gormuyor. Telefona baglaniyor ama PC'de gorunmuyor. Telefonda ise şarj gostermiyor.
Bilgisayar bluetooth açık iken görmüyora bir şey diyemeyeceğim fakat telefonda gözüküyor şarj. Bluetooth ile bağlandıktan sonra bluetooth simgesinin altında şarj yüzdesi yazıyor.

Samsung telefon kullanıyorum. Normalde kablosuz kulakligim bagli iken Bluetooth sekmesinde sarji yazar. Ama kolda yazmadi.

@Şişman Adam @Fallegan hangi surumu kullaniyorsunuz? Kontrolcu icin 1.09 dongle icin 1.03 mu?

Son düzenleme:
Samsung telefon kullanıyorum. Normalde kablosuz kulakligim bagli iken Bluetooth sekmesinde sarji yazar. Ama kolda yazmadi.

@Şişman Adam @Fallegan hangi surumu kullaniyorsunuz? Kontrolcu icin 1.09 dongle icin 1.03 mu?
Sürümü hatırlamıyorum ama yazdığın olmalı, son sürüm olan yani. Bir sorun olmadı son sürümlerde. Bende Windowsda da Samsung telefonda da bluetooth ile bağlayınca şarj gösteriyor. Ama şarjı yüzde olarak bakma gereği duymadım hiç, zaten 20-25 saat civarı gidiyor azalınca da şarj girişinin yanında kırmızı ışık yanıyor ben de 2 saat takıyorum şarja fulleniyor zaten.

Hocam çoğu gamepadi oyunlarda kullanmak için ekstra 3. parti bir yazılım gerektiriyor, böyle bir durumla karşılaştınız mı yoksa direk tak çalıştır mantığında mı çalışıyor?

Hocam çoğu gamepadi oyunlarda kullanmak için ekstra 3. parti bir yazılım gerektiriyor, böyle bir durumla karşılaştınız mı yoksa direk tak çalıştır mantığında mı çalışıyor?
Hiçbir oyunda 3.parti yazılım kullanmama gerek kalmadı, direkt Xbox olarak tanıyor. Sistemde bir sorun vardır. Güncellemeleri varsa yapın.

Hiçbir oyunda 3.parti yazılım kullanmama gerek kalmadı, direkt Xbox olarak tanıyor. Sistemde bir sorun vardır. Güncellemeleri varsa yapın.
Hocam ürün şu an bende yok zaten, yeni alacağım için sordum. Hocam bir de turbo fonksiyonu ne işe yarıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…