İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Hocam ürün şu an bende yok zaten, yeni alacağım için sordum. Hocam bir de turbo fonksiyonu ne işe yarıyor?
Hiç kullanmadım ama araştırdığım kadarıyla atadığınız butona hızlı hızlı basmasını sağlıyor otomatik şekilde.
 
Kullanan arkadaşlar hall effect içeren bir kol almayı düşünüyorum aklımda Ultimate 2C ve şarj standı ile ile satılan ve 1500 TL daha pahalı olan Ultimate versiyonu var. Sizce Ultimate 2C işimi görür mü yoksa 1500 daha ekleyip Ultimate mi almalıyım? Xbox 9.nesillerde ilerleyen zamanlarda drift sorunu olduğu için onları almayı düşünmüyorum.
 
Güzel karar, Ultimate versiyonunda dock olması güzel bir artı, işlevsellik katıyor kumandaya. Onun dışında yazılımı üzerinden ayarlamalar yapabiliyorsunuz, başka bir olayı olmaması lazım.
 
Hocam hâlâ memnun musunuz? Ben amazondan alacağım satıcısı İstanbul'da. yoksa biraz daha üstüne koyup xbox 9. nesil almak daha mı mantıklı?
 
Hocam hâlâ memnun musunuz? Ben amazondan alacağım satıcısı İstanbul'da. yoksa biraz daha üstüne koyup xbox 9. nesil almak daha mı mantıklı?
Evet hâlâ memnunum. Herhangi bir şekilde üzmedi beni. Xbox 9.nesil de seni üzmeyecek elbette. Ancak bütçe ayarlamakta zorlanıyorsan 8BitDo Ultimate 2C'yi alabilirsin. 2C'de hall effect bulunduğu için Xbox 9.Nesil'e göre biraz daha uzun ömür olur senin için.
 

Peki şarj durumu nasıl ne kadar sürede full doluyor ve bitiyor? Ayrıca şarj %100 olduğunda dolduğuna dair bir LED falan yanıyor mu?
 
Peki şarj durumu nasıl ne kadar sürede full doluyor ve bitiyor? Ayrıca şarj %100 olduğunda dolduğuna dair bir LED falan yanıyor mu?

Ben çok sık değil, haftada bir gün oyun oynuyorum. Her seferinde de 8BitDo kullanmıyorum, bazen Xbox da kullanıyorum. O yüzden şarj konusunda benim vereceğim bilgi çok da gerçekçi gelmeyebilir. Ancak şarj olurken kırmızı bir led yanıyor, bitince de kırmızı led sönüyor. Zaten bilgisayara bluetooth bağlantısı yaparak şarj yüzdesini kontrol edebiliyorsun.

Şarj süresiyle ilgili @Fallegan konuya yazıyor zaten ara ara.

 
Son düzenleme:
Hocam X-A-Y-B çok sesli diyen var siz ne dersiniz bu konuda?
 
Hocam X-A-Y-B çok sesli diyen var siz ne dersiniz bu konuda?
Bana oldukça normal geliyor, hiç rahatsız olmuyorum. Hatta bana göre Xbox 9. Nesil tuşlarının sessiyle aynı seste. Kişiden kişiye göre değişen bir durum bu. Mesela D-Pad'in yumuşak bir basış hissiyatı var ve bu benim çok hoşuma gidiyor ama kimisi bunu sevmiyor.
 
Hocam X-A-Y-B çok sesli diyen var siz ne dersiniz bu konuda?
Çok sesli değil bence, ben yazmıştım onu ama sonra 9. Nesil deneyince aynı olduğunu fark ettim neredeyse, Şişman hocama da %100 katılıyorum D-pad hissiyatı muhteşem, Xbox tan çok daha iyi. Bana kalırsa her türlü iyi zaten .D
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…