İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

bu incelemeyi yaptığın için sana çok teşekkür ediyor, ellerinden öpüyorum. Açıkcası bir şeyler satın alırken çok kafaya takan kendi kendimi delirten biriyim. Hayatımda ilk defa hiç düşünmeden sadece bu incelemeye bakıp aldım ürünü.

Hocam bayağı olmuş ama cevaplarsanız sevinirim. Ben de almak istiyorum hâlâ kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bir de titreşimi iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bayağı olmuş ama cevaplarsanız sevinirim. Ben de almak istiyorum hâlâ kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bir de titreşimi iyi mi?
Evet, hâlâ kullanıyorum ve oldukça memnunum. Titreşimi de hiç fena değil. Yine de bana göre Xbox 9. Nesil gamepadin titreşimi daha iyi ama 8BitDo Ultimate 2C'nin titreşimi de oldukça yeterli, üzmez yani merak etme.

Normalde hâlâ önerebileceğim bir gamepad ama gamepadlerin fiyatlarını takip etmediğim için bütçene uygun daha iyi alternatifler var mı bilmiyorum.

Hocam kusuruma bakma ama kafama birşey takıldı "Bilgisayar ile de bluetooth bağlantısı kuruluyor ancak oyunlarda kontrolcüyü kullanamıyorsunuz." Bu cümlenin ne demek olduğunu anlamadım ben bu cihazı PC de oyun oynamak için aldım. PC de kablosuz olarak bu kontrolle oyun oynayamayacak mıyım

2.4ghZ VAR

Gamepad bilgisayara hem 2.4G ile ayrı bir adaptör ile bağlanabiliyor hem de bluetooth ile bağlanabiliyor. Ancak gamepadi bilgisayarda kullanabilmek için 2.4G bağlantısını kullanman gerekiyor. Bluetooth ile bağlantı sağladığında sadece gamepadin şarj değerlerine bakabiliyorsun, bluetooth bağlantısı ile bilgisayarda gamepadi kullanamıyorsun.

PC'de kablosuz olarak oyun oynayabilirsin, bunun için sadece 2.4G bağlantısını kullanarak PC'ye kablosuz bağlanman yeterli. Bluetooth ile bağlantıyı ise Andriod cihazlarda oyun oynayacağın zaman kullanabilirsin.

O cümlem bu demek oluyor.

Hocam teşekkürler cevabınız için, forumdaki bazı arkadaşların gamepade dair çalışmama kısa sürede bozulma durumlarını okudum peki siz genel manada gamepadden memnun musunuz

@Şişman Adam Hocam aklıma geldi sormak istedim gamepad üzerinde bulunan (-, +, kare Yıldız) tuşları ne işimize yarıyor

Son düzenleme:
Kısayol / makro tuşları hocam. Bir kaç sayfa önce yazmıştım nasıl kullanıldığını şu an aklımda değil. Bir kombinasyonu direkt o tuşlara atıyabiliyorsunuz.

Ben sadece Bluetooth bağlantısıyla pek çok oyunu oynadım. Ama 1000hz kullanmak için adaptör takmak gerekiyor.

Ben hâlâ memnunum, herhangi bir bozulma veya sorun yaşamadım. Eğer benzer fiyata daha iyi alternatifler yoksa tavsiye ederim bu gamepadi. Diğer sorunun cevabını @Fallegan açıklamıştı önceki sayfalarda. Biraz geriye doğru ilerlersen bulursun muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…