İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Hocam Deadzone modunu +,- aynı anda basarak açtım peki modun kapatılması için de aynı şekilde mi kapatacağım ? Nasıl kapatabilirim

Hocam Deadzone modunu +,- aynı anda basarak açtım peki modun kapatılması için de aynı şekilde mi kapatacağım ? Nasıl kapatabilirim
- ve + tuşlarına 5 saniye basılı tutunca 0 dead zone moduna geçer (2 kez titriyor kol), aynı tuşlara 5 saniye basınca mod kapanıyor (1 kez titriyor). Muhtemelen çözmüşsünüzdür ama diğer arkadaşlara da yardımı dokunsun.

Şu reddit konusunda detaylı ayarlar mevcut inceleyebilirsiniz: 8BitDo Ultimate 2C Reddit

@Fallegan @Şişman Adam ve bu gamepad sahibi olanlar
Konu bayağı eski kalmış farkındayım ama asıl uzun kullanım testleri önemli. Yaklaşık 20. sayafaya kadar okudum konuyu ve 1-2 saat önce satın aldım fakat şu ana kadar yaşadığınız bir sorun var mı gamepadle alakalı (klavyeyle çakışması dışında).arada bir arkadaş Fantech EOS Pro önermiş bunu daha önce internette görmüştüm fakat forumda çok da fazla incelemesini göremedim. Yani genel olarak onun yerine şu alınır şu daha f/p gibi yorumlar vardı. Aklım biraz ona da kaymadı değil görünüş ve özellikleri bakımından hoş duruyor. Şu ana kadar yaşadığınız önemli bir sorun var mı? Rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Ben haftada bir gün oyun oynayan ve Xbox 9. Nesil gamepad ile de dönüşümlü oynayan birisiyim. Bu yüzden benim uzun kullanımım aslında doğru veri sağlamaz. Yine de henüz bir problem yaşamadım, canavar gibi çalışıyor ve hâlâ oldukça memnunum.

Günümüzde fiyatını hak ediyor mu veya aynı fiyata daha iyi alternatifler var mı bilmiyorum. Aslında bunun için satın almadan önce konu açman daha sağlıklı olurdu. Yine de seni pişman etmeyecek ve üzmeyecek bir gamepad olacak.

Klavye ile çakışma sorunu duymadım ama varsa bile bu gamepadden kaynaklanmıyordur. Bilgisayara bağlı birden fazla kablosuz cihaz varsa, kablosuz sinyallerinin fazla olmasından dolayı bu çakışma sorunu yaşanabilir. Bu da sadece gamepadde ile değil, herhangi bir kablosuz cihazda da yaşanabilir zaten, yaşanıyor da.

Hayırlı olsun. Dediğim gibi, pişman olacağını düşünmüyorum.

Konu açtım zaten ama çok fazla mesaj gelmedi buradan da bir sormak istedim teşekkürler.

Hocam ürün elime ulaştı ama sol analog biraz yukarı kayık gibi geldi bana sizinki de öyle mi testlerde hiçbir sorun yok ama görünüşte öyle duruyor.

Son düzenleme:
Hocam ürün elime ulaştı ama sol analog biraz yukarı kayık gibi geldi bana sizinki de öyle mi testlerde hiçbir sorun yok ama görünüşte öyle duruyor.
Bende böyle bir durum yok. Ürün sana da gerçekten böyle bir ayıp ile mi geldi yoksa psikolojik olarak sana öyle mi görünüyor objektif olarak bir kez daha değerlendir bence.

Ben de Ağustosta aldım, çok memnunum. Kullanım süresi, hissiyatı çok iyi, önceki mesajları okuduysanız bir iki rahatsızlığımdan bahsetmiştim: ABXY tuşları diğer tuşlara göre kaliteli hissettirmiyor ama herhangi bir kullanım bozukluğu olmadı. 1 seneyi doldurduk, çok nadir de olsa LB RB tuşlarında gıcırdama olabiliyor ama dediğim gibi çok nadir 100 seferde 1 diyeyim. Bence pişman olmazsınız.

Yamukluk da size öyle gelmiş olabilir mi, değişik bir kusurmuş o. Fotoğraf atın isterseniz tam karşısından.

Bende böyle bir durum yok. Ürün sana da gerçekten böyle bir ayıp ile mi geldi yoksa psikolojik olarak sana öyle mi görünüyor objektif olarak bir kez daha değerlendir bence.

Öyle aşırı büyük bir yamukluk değil ama bana biraz üste kayık geldi belki de bana öyle gelmiştir yarım saate yüklerim fotoğraf.

Ayrıca bir ön yargım yok markaya karşı aksine incelmeleri gördükçe sempati duydum.

İlk fotoğrafta tam çekememişim ama ikincide biraz belli oluyor bence hafif öne doğru ama kullanımda hiçbir sorunu yok.
Not olarak da bu rengi almak isteyen olursa diye kamerada çıktığı kadar yeşil değil çok açık ve güzel bir tonu var bu rengi tercih edebilirler.

Son düzenleme:
@memossqq, evet milimlik de olsa sanki var gibi ama eğer kullanımı etkilemiyorsa tadını çıkarmaya devam et. Tekrar hayırlı olsun.

Evet etki etmiyor belki sonradan kaymıştır diye testlerde aşağı daha çok gidiyor mu diye testini yaptım ama öyle bir durum söz konusu değil. Neredeyse belli olmayan bir şey olduğu için çok sorun yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…