İnceleme 8BitDo Ultimate 2C Kablosuz Gamepad İncelemesi

Xbox 9.nesil ve bu gamepad arasında D-Pad kıyaslaması yaparsan hangisi öndedir?Ben genelde futbol oynadığım için bu gamepadin D-Padi biraz hayal kırıklığına uğrattı beni. Örneğin, Futbol oyununda bazen ileri depar attırmaya çalıştığımda bazen çarpaz yöne depar attırıyor. Sadece bu sıkıntı var bende, harici olarak gamepadden memnunum, f/p ürünü. Xbox'ın D-Pad'i ise dairesel tipte olduğu için daha iyidir diye düşünüyorum, öyle değil mi?

@Ömer1649, ben gamepadler ile sadece hikâyeli oyunlar oynuyorum, futbol oyunları oynamıyorum. Benim oynadığım oyunlarda D-Pad kullanımı futbol oyunlarındaki gibi değil. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor açıkçası ve senin yaşadığın duruma benzer bir durum yaşamadım. Hatta ben D-Pad yönünden Ultimate 2C'yi Xbox 9. Nesile göre daha iyi buluyorum. Basma hissiyatı bana göre çok daha iyi. Dediğim gibi, bunlar benim fikirlerim tabii.

PS3 ile uyumlu mudur acaba? USB adaptörü PS3'e takınca direkt olarak algılayıp sorunsuz oynatıyor mu? Bu arada bu 8BitDo USB adaptörü PS3'e takıp başka kol ile de oynama imkanımız var mı?

PS3 ile uyumlu mudur acaba? USB adaptörü PS3'e takınca direkt olarak algılayıp sorunsuz oynatıyor mu? Bu arada bu 8BitDo USB adaptörü PS3'e takıp başka kol ile de oynama imkanımız var mı?

Sanırım çalışmıyordu öyle yazmışlardı bir forumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…